arr. NAF Motorsport Norhordland

Referat:
v/Geir H

Søndag 06.06.10 var det nok en gang dobbeltløp på Eikås Motorsenter. Denne gangen var værgudene på vår side, og det ble bare bedre og bedre vær utover dagen.

En god gjeng var møtt opp tidlig for å være med fra starten, og i NAF Motorsport Norhordlands løp var det 6+21+6 deltakere i h.h.v. Standard, Modifisert og Debutant klassene.

Harald Molvik tok 1.plassen i Standard klassen, et godt stykke foran Tore Korneliussen, som med sin Swift vant 2.plassen med kun 4 hundredeler foran Are Levang i Corsa. En god kniving mellom de to ja. Vi kan gjerne merke oss at Janicke Rakland vant tvekampen med sin mann, og havnet altså foran Arne på listene. Ja, ja ja...hva skjedde her da? Er bilen for stor Arne? Du må holde deg unne kjeglene vettu....

Det var vel så mye kniving i Modifisert klasse, om ikke enda mer. Undertegnede var så heldig å få låne bil fra Eric Aksdal, og tynte den så maksimalt at det holdt til seier i klassen. Kim'en kjørte svært bra i dag, og dagens fangst ble 2 andreplasser - vel og merke foran Leif'en. Snakket vi om å la ungdommen slippe til??? Man kan også merke seg at fra 2.plass til 5 plass skilte det bare 58 hundredeler.

I Debutantklassen var Løland jr. (Daniel Løland) ikke mindre freidig at han dro helt til tops med pappas Ascona veteran. Pappa Eivind opplyste at han hadde skrudd non-stop i en uke for å få bilen klar, og at han klarte det sto det virkelig respekt av. Eivind i modifisert klasse tok 6.plassen, så det tar kanskje litt tid å bli vant til bilen??? Han kommer nok bra igjen tenker jeg.

I NAF Motorsport Bergen sitt løp, som startet like etterpå, ble det gjort noen minimale endringer på banetraseen. Av deltakerne måtte Tony kaste inn håndle, da bilen hans hadde slukt litt for mye olje, som gjorde at det lakk litt ut her og der, og røyken sto ut eksosen i "duppete" høyresvinger - Hjem og skru! Slik er det med gamle E30'er...

I standardklassen fikk Arne sin revansj, og fikk, etter å ha gnidd søvnen ut av øya, en god 4.plass, foran Grethe og Janicke. Molvik'en var det lite å gjøre med, og vant klassen som han ville. Men også Tore kjørte svært bra her, og var ikke sååå langt bak Molvik'en.

I modifisert klasse kom "bileier" Eric Aksdal seg litt lenger opp på listen, og tok 3.plassen bak undertegnede og Kim'en. En ny sjåfør var også kommet inn på bilen, Erik Sagedal. Sagedal kjørte også bra, men fant ikke helt veien. Men på siste runden dro han til med beste rundetid, men måtte borti 2 kjegler, som gjorde at tiden ble bare nok til en 12.plass. Bra kjørt uansett, og en bra start i sin Autoslalom-karriere.

Ove Sivertsen kjørte også ny bil denne gangen, ikke mindre enn en Lotus Exige! Flott bil, men Ove hadde bare kjørt den noen mil, da han fikk bilen på torsdag. Han tok det med ro, og brukte dagen til å bli litt kjent med bilen, som nok har bra potensiale fremover. Vi håper å se bilen igjen på fremtidige løp.

Alt i alt en veldig fin dag, og vi takker alle som var med å deltok, og vi ønsker velkommen til neste runde. Takk til Terje, som igjen gjorde løpet minnerikt med flott speaker-tjeneste.

Sjekk terminlisten og merk av i kalenderen for de kommende løpene!

NB: Førere under 23 år ble i Bergens Cupen sponset med deltakeravgift og lisens fra Gjensidigefondet.

Bilder: Harald Molvik(153)

Resultater: Norhordlands Cup Løp 2 - Bergens Cup Løp 2
-

Bilder fra løpet - Resultater - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Halling Cup - Øst/Vest Cup - Terminliste