AUTOSLALOM - Bergens Cup - Løp 3 
EIKÅS, 31. august 2008
arr.NAF Bergen
Referat:
v/Geir H

En flott dag på Eikås med høy temperatur og solskinn. Arrangøren hadde litt få folk på plass, så det ble litt hektisk i starten på arrangementet før alt var på plass. Men det gikk bra med god hjelp fra lokale deltakere.

Hallingdalgjengen måtte dele mye på bilene sine, da den ene bilen fikk problemer på vei mot Bergen. Når ting løsner fra motoren, så bør man ikke kjøre alt for fort. Ting ble ordnet, slik at bilen var kjørbar hjem. Håper de får bilen klar til neste treff.

Størst deltakelse var det som vanlig i klasse 2 for modifiserte biler. I debutantklassen var det også flere nye ansikter som deltok, og vi håper de fikk mersmak, selv om noen var litt uheldige, og havnet utenfor banen. Ingen store skader verken på bil eller sjåfør, til tross for den spektakulære kjøringen. Kjøring med ledsager hadde vi også i denne klassen - en spire er født??

Harald Molvik tok seieren i land i standardklassen (klasse 1) og i klasse 2 var det undertegnede som klatret helt til topps. The Paul hadde satt seg mål for å vinne klassen, og med sin potente bil, samt innbitte pågangsmot, hadde han sjansen til å komme høyt opp på listen. Men det er jo også slik at man må finne veien rundt banen også. Dessverre for Paul kjørte han feil 2 ganger, og da holdt det ikke til totalresultat i dag. Men han skal satse hardt i NM har han uttalt!!!

Neste løp er om 14 dager i Hallingdal, som er siste Cup løpet i år, før NM arrangeres samme sted uken etter. Se terminlisten for mer detaljert info.

 

Bilder: Hattertainment(110) - www.HHENR.com
   
Resultater: Bergens Cup Løp 3
   
Video: Hattertainment: Frontview av 1. runde
Hattertainment: Backview av 3. runde
Hattertainment: Backview "Jallarunde"
Hattertainment: Backview av noen runder med åpen baneBilder fra løpet - Resultater - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Halling Cup - Øst/Vest Cup - Terminliste - Innbydelse