Norhordlands Cup og Bergens Cup - Løp 2
EIKÅS MOTORSENTER, 10. juni 2012

Referat:
v/Geir H.

Søndag 10. juni 2012 fristet Eikås Motorsenter med fin og tørr asfalt for alle de 28 deltakerne som hadde møtt opp til dagens første løp, arrangert av NAF Motorsport Norhordland. Været var flott, og solen steiket.

Alene i Standardklassen var det bare Tore Korneliussen som stilte, så han fikk kjempe med seg selv, og ellers måle tider med dem i Modifisert klasse.

Hele 24 deltakere stilte i Modifisert klasse 2. Mange av de faste deltakerne kjempet duraberlig om de gjeveste tidene, og det lengstre strået trakk Bjørnar Embre fra Hallingdal, "hele" 14 hundredeler foran nr. 2; Leif Arne Kleveland fra "Longhill Racing" i sin stasjonsvogn, som igjen var "hele" 10 hundredeler foran Eivind Løland på 3.plass. De 6 første plassene var innenfor sekundet i forskjell. Det er tett i toppen, og ikke rom for mye feil.

3 deltakere i debutantklassen, der Knut Grønneberg fra Hallingdal vant foran øvelseskjører Kristoffer Løland, som igjen slo Torger Skurve. "Tidlig krøkes skal den som god racingsjåfør skal bli" (Jungelord).

NAF Motorsport Bergen arrangerte det andre løpet, og banen ble noe forandret. De fleste deltakerne fra det første løpet, var også med i dette løpet. Noen flere var med i nybegynnerklassen, og det er bra. Vi trenger rekruttering! Totalt var det også 28 deltakere med på dette løpet.

Her ble det noen forskjeller fra det første løpet. Henrik Lundanes hadde tydeligvis våknet, og klinket til med en kanontid i 2 omgangen, og fikk dagens beste tid. Totalt vant han med "hele" 4 hundredeler foran undertegnede - (arg!) - (gammelt jungelord). Bjørnar kapret 3.plassen, og klatret dermed på sammenlagtlisten, og leder nå Øst/Vest Cup.

Ellers var det noen som ikke helt fant veien i den nye traseen, og dette går på trening og rutine. Det anbefales at man går og studerer løypen noen ganger før start, og virkelig ser for seg hvordan man skal kjøre i løypen, og spesielt når 2 løp går etter hverandre; hvor er forskjellene? (eldgammelt jungelord).

Ett bilde må fremheves på dette løpet. Bildet hvor Eivind står og klør seg i håvvet, og ikke skjønner hvordan han med Opel'en sin skal kunne klare å hamle opp med alle disse BMW'ene! :) Legendarisk! Det er DETTE bildet jeg snakker om!

Alt i alt ble det en fin dag på Eikås i solskinnet, så nå er det bare å finne fra AloeVera og kjøle seg ned i panne og i nakke. Kanskje blir det bra til helga kanskje, og da er det nytt løp i Hemsedal, med mye artig "underholdning". Kanskje blir det sang!!?!! ;)

Takk til alle deltakere, og takk til tålmodige funksjonærer for deres innsats! Vi sees!

Sjekk ellers terminlisten og merk av i kalenderen for de kommende løpene!

Les innbydelsen her

Bilder fra løpet - Resultater - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Halling Cup - Øst/Vest Cup - Terminliste