arr.NAF Motorsport Bergen

arr. NAF Motorsport Norhordland

Referat:
v/Geir H.

Dobbeltløpet på Eikås i regi av NAF Motorsport Bergen og Norhordland, søndag 05.06.11, ble 2 svært spennende og artige løp. På Eikås motorsenter var den knall sol og tør asfalt. Mange deltakere var møtt opp, og til de to løpene var h.h.v. 3 og 4 i standardklassen, 19 og 22 i modifisert klasse og 6 og 9 i debutantklassen. En "hel haug" av deltakerne hadde tatt turen fra Hallingdal, og det er alltid kjekt med besøk derfra. Takk for at dere stiller, og bidrar med myyye positiv energi!

I modifisert klasse fikk vi et gjensyn med Arve, som har vært borte i noen sesonger, men ville prøve litt for moro skyld. Uten R-dekk havnet han litt ned på listene, med sin lånte Fiesta ST. Ellers i klassen var det sportsbilene, Lotus og Speedster som dominerte, men BMW'ene var like bak. I andre løpet var det faktisk Kim'en med BMW E30 325i som hadde raskest rundetid av alle! Veldig bra kjørt! Til tross for dette ble det en sterk 2 plass på Kim'en, kun 3-hundredeler bak Speedsteren!

I 2.løpet var det utrolig jevnt i toppen. Blant de 7 første plassene, skilte det bare 92 hundredeler! og blant de 4 første plassene skilte det bare 10 hundredeler!! Helt vannvittig!! Dette lover bra for fortsettelsen.

I standard klassen var det intet å gjøre med Molvik'en, som rattet sin Golf suverent, og vant begge løpene, og dermed hele øst/vest cupen. Dere som ikke har vært i Hallingdal og kjørt løp, må komme dere opp dit 19.juni, for å få tellende resultat i øst/vest cupen!

Mange nye deltakere i debutantklassen i dag gjorde det også bra. Glenn Brandal med sin Hybridbil Honda CR-Z tok seieren i begge løpene i dag, som sist han var på Eikås. Sondre, som har vært med far på mangt et BMW treff oppigjennom årene, deltok nå for første gang, og fikk en 2. og en 4.plass. Bra kjørt med sin BMW 318is.

Utfordrende bane, med nok av forskjellige rytmebrekk.

I "varebilklassen" hadde vi 2 knivende deltakere, i Transporter og Expert. Her var det "eksperten" som tok det lengste strået, og stakk av med innbyrdes veddemål - gevinst 5 kroner! Vi gratulerer, og ser fram til at flere tar med seg "brakka" til de neste løpene :)

Vi takker for i dag, og ber alle smøre seg med "aftersun"! Neste løp er i Hallingdal 19.06.11.

Sjekk terminlisten og merk av i kalenderen!

Bilder: Hattertainment (174)

Resultater: Bergens Cup Løp 2/3 - Norhordlands cup løp 2/3

BC2, 1.omgang BMW 325i Kim

Bilder fra løpet - Resultater - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Halling Cup - Øst/Vest Cup - Terminliste