AUTOSLALOM
Hallingdals Cup- Løp 1 og 2

FUGLEHAUGEN, 28. mai 2011

arr.NAF Motorsport Halingdal
 
Referat:
v/Geir

NAF Motorsport Hallingdal arrangerte DOBBELT løp med "sosial profil" lørdag den 28 mai 2011, og tilreisende kom fra Ålesund, Oslo og Bergen, for å delta sammen med gjengen fra Hallingdal.

For de som ankom fredagen var det mulighet for trening på banen. Noen "trente" så hardt at hele kvelden måtte brukes til diverse reparasjoner, for å få bilen klar igjen til lørdagens løp. Men med velvillig hjelp fra Hallingdølene ble alt fikset på beste måte.

Lørdagens første løp startet med tørt føre, og selv om det kom noen små drypp mens løpet pågikk, ble det stort sett ok forhold for alle. På det andre løpet var det stort sett lett nedbør hele tiden.

Noen debutanter var også med, som deltok rett i klassen de hører hjemme i. Vi ønsker dem velkommen til sporten, og håper løpet ga mersmak.

Arrangementet forløp greit, og løypesetter hadde laget fine og artige baner, som ga alle en fin utfordring. Leifen var den som utfordret banen mest, og skulle absolutt sette bestetid på siste omgangen - målet var seier! Resultatet med for store horn i panna, gjorde at bilen "ikke ville lystre" i høyresvingen på enden av langstrekket, og da ble det en liten snarvei over gress, paller, dekk og steiner. "Kanskje ingen så snarveien", tenkte Leifen, men bilen hadde tatt skade av det, og da ble han stående. Med 1 felg maltraktert, og litt dekkskift på stedet, var bilen noenlunde kjørbar igjen, men måtte på henger til Bergen. Er nok klar til neste helg uansett :)

Premieutdeling ble foretatt på ekte Hallingdølsk vis, i feststemning på lokalet! Grillmat og drikke gjorde at det sosiale forløp seg greit på Embre gård. Stort engasjement, velvillighet m.m. fra arrangør og deltakere gjorde at helgen var en høydare, og slike events kan absolutt anbefales.

 

Bilder: Hattertainment (60) - Harald M (115)
   
Resultater: Resultater løp 1 - Resultater løp 2
-  
Video:  Bilder fra løpet - Resultater - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Halling Cup - Øst/Vest Cup - Terminliste