arr. NAF Motorsport Norhordland

Referat:
v/Geir H

Søndag 17.04.10 var det sesongåpning på Eikås Motorsenter med dobbeltløp. Det var en våt og regntung dag som møtte deltakerne. NAF Motorsport Norhordland var først ute, totalt var det 4 i standardklassen, 20 i modifisert klasse og 2 i debutantklassen.

I standardklassen fikk vi et gjensyn med Kjartan, som har vært borte i noen sesonger, men er tilbake nå med sin Fiesta sport. Litt for mye rust i armene kanskje, men han kapret 2.plassen bare Tore Korneliussen som vant med sin Swift. Hans Aga og Ann Mari Nyheim fulgte på de øvrige plassene.

I modifisert klasse var det Bjørnar Embre som fikk best feste på det våte underlaget, og vant en suveren seier med beste omgangstid. Han vant begge løpene i dag, og vi gratulerer. Det ble bra kniving på de øvrige plassene, og gjengen fra Hallingdal gjorde det bra i toppen. Egil Lundanes, som var kommet hele veien fra Ålesund, slet med festet på sin Mini, og måtte ta til takke med en 12.plass.

Nye deltakere i debutantklassen gjorde det også bra, og Glenn Brandal med sin Hybridbil Honda CR-Z tok seieren i begge løpene i dag.

NAF Motorsport Bergen fulgte opp med sitt løp, og det ble denne gang ikke gjort endringer på banen. Stort sett var det de samme deltakerne med i dette løpet også, med Kimmen som ny deltaker i lånt bil.

Det ble ikke de helt store endringene på resultatlistene i de forskjellige klassene i dette løpet.

Alt i alt veldig bra oppmøte på en slik våt dag, og selv med litt "våte-problemer" med tidtakeranlegget, ble arrangementene gjennomført på en bra måte. Vi vil takke alle våte funksjonærer, samt alle som var med å deltok. Vi ønsker velkommen tilbake til neste runde.

Sjekk terminlisten og merk av i kalenderen!

Bilder: Team Knoph (167)

Resultater: Norhordlands Cup Løp 1 - Bergens Cup Løp 1
-

Bilder fra løpet - Resultater - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Halling Cup - Øst/Vest Cup - Terminliste