AUTOSLALOM
Norhordlands Cup og Bergens Cup- Løp 1

EIKÅS MOTORSENTER, 25. april 2010

arr.NAF Motorsport Bergen

arr. NAF Motorsport Norhordland

Referat:
v/Geir H

Søndag 25.04.10 var det sesongåpning på Eikås Motorsenter med dobbeltløp. NAF Motorsport Norhordland var først ute, og selv om det var tidlig på dag, og regn og vått, så var det hele 30 deltakere som hadde møtt opp. Standardklassen hadde 7 deltakere, og det var 19 i modifisert klasse. I debutantklassen var det 4 deltakere. 

Utover i løpet sluttet det å regne, og tørket det opp litt etter litt. I standardklassen fortsatte Molvik sin gode kjøring i fra fjoråret, og slo til med gode tider. Han vant klassen et stykke foran Egil Skodvin og Are Levang.

I modifisert klasse var det spennende, og det var kun hundredeler som skilte de beste. Leif'en fra "Longhill Racing" tok siste stikk med sin sisterunde, og karret seg 17 hundredeler foran Bjørnar Embre. Undertegnede kom på 3.plass i lånt bil for anledningen - En stor takk til Bjørnar Embre !!

I Debutantklassen var det 2 kamerater som knivet om seieren. Kim Fykse slo til med seier foran Andre Kleven. 2 kvinnelige førere var også med i denne klassen, og de kjørte sine tider kraftig ned etterhvert! Dette lover bra for kommende løp!

I NAF Bergen sitt løp, som startet etterpå, ble banetraseen noe endret, som førte til litt kortere bane, men ikke desto mer spennende. I standardklassen våknet Kjartan Hjørnevik til, og etter 2 omganger lå han bare 6 hundredeler etter Molvik. Men etter en "klassisk Hjørnvik" i siste omgangen, var det nok Molvik som dro seieren i land. Vi får skylde på litt "rattrust" hos Hjørnevik'en... Are Levang revansjerte seg overfor Egil Skodvin i dette løpet, og tok 3.plassen.

I modifisert klasse slo Eric Aksdal til, og kjørte glimrende. Det var hard strid med undertegnede i alle omgangene, og han klarte å snike seg 26 hundredeler foran meg til slutt, etter å ha satt beste omgangstid i siste omgangen. Gratulerer! Terje Bergsvåg klarte å knipe seg inn på 3.plassen, kun 10 hundredeler foran Bjørnar Embre, som måtte nøye seg med en 4.plass i dette løpet. Kanskje jeg ikke lenger får låne bilen av Bjørnar etter dette....hmm. Hva gjør jeg da?? :)

I debutantklassen var nok en gang Kim Fykse vanskelig å slå, og han tok sin 2. seier for dagen, igjen foran Andre Kleven. Vi gratulerer! Arve Kolltveit havnet på 3.plass, men uten kjegleberøringer kunne han ha kommet på 2.plass!!! Hold deg unna kjeglene neste gang, så blir dette bra det!

Flere jenter var også med denne dagen, og all honnør til dem. Her er det bare å trå te, og gi gutta litt utfordring.

Alt i alt en fin dag, og vi takker alle som var med å deltok, og vi ønsker velkommen til neste runde.

Sjekk terminlisten og merk av i kalenderen!

 

Bilder: Hattertainment(16)
   
Resultater: Norhordlands Cup Løp 1 - Bergens Cup Løp 1
-  
Video:  Bilder fra løpet - Resultater - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Halling Cup - Øst/Vest Cup - Terminliste