Bergens Cup og Norhordlands Cup - Løp 2
EIKÅS MOTORSENTER, 07. juni 2009

arr.NAF Motorsport Bergen

arr. NAF Motorsport Norhordland

Referat:
v/Geir H

Dagen begynte tidlig med påmelding og teknisk før kl. 0900. Selv med noen etternølere kom det første løpet i gang noenlunde tidsnok. NAF Norhordland arrangerte sitt løp først, og bød på en rask og artig løype. Med R-dekk og tørt føre og skinnende sol, kom de beste tidene helt ned på 32 sekunder.

Det var spennende i klasse 2 med mange dyktige sjåfører og potente biler. Tony stakk av med seieren i sin BMW foran Are i sin Speedster. Totalt var det 27 deltakere og 7 av dem kjørte som Debutanter. Her var det Johnny Berg som tok en knepen seier med sin Rx7, foran Grethe Strøm i sin Manta.

I NAF Bergen sitt løp ble løypen noe forandret. Den ble forlenget med cirka 15 sekunder, slik at totaltidene kom opp i rundt 48 sekunder for de raskeste. Med unntak av 2 deltakere var alle fra første løpet også med i dette løpet. Hans Jacob som med sin M3 bare hadde fått en  7. plass i første løpet, skjerpet seg her kraftig, og vant dette løpet med raskeste rundetid i siste omgang. Meget bra levert, så lenge han holder seg unna kjeglene!

I Debutantklassen var det kommet til en ny deltaker, Stian Kongsvik, som slo til og vant klassen med sin Mazda Mx5, noe modifisert. Han kjørte veldig bra rundetider, og vil nok hevde seg når han engang kommer opp i klasse 2.

Alt i alt var det en flott dag med mye action og deltakelse. Vi takker arrangørene, som gjorde en flott jobb som vanlig. Vi takker også deltakerne fra Hallingdal, og minner om at neste løp går hos dem - allerede neste helg, søndag 14.06.09 på Fuglehaugen i Hemsedal.

 

Bilder: Hattertainment(200) - Bilder fra MotorMania.no
   
Resultater: Norhordlands Cup Løp 2 - Bergens Cup Løp 2 -
-  
Video:  



Bilder fra løpet - Resultater - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Halling Cup - Øst/Vest Cup - Terminliste