AUTOSLALOM
Bergens Cup og Norhordlands Cup - Løp 1

EIKÅS MOTORSENTER, 26. april 2009

arr.NAF Motorsport Bergen

arr. NAF Motorsport Norhordland

Referat:
v/Geir H

Sesongåpning på Eikås Motorsenter fant sted søndag 26.04.09 med dobbeltløp. NAF Motorsport Bergen startet showet, og hele 31 deltakere var med. Standardklassen hadde 5 deltakere, og det var 20 i modifisert klasse. 6 debutanter. 

Det ble en flott dag på Eikås. Varmt i været og sol. Starten ble litt forsinket grunnet litt tekniske problemer, men når vi først var kommet i gang forløp det seg greit. I modifisert klasse var det spennende, og det var sekundstrid blant dem i toppen. ”The” Paul skulle knuse hele gjengen, og kjørte veldig bra med sin BMW. Tony ”Wilbao” kjørte også bra, og har virkelig fått dreis på doningen etter hvert. Etter en forrykende sisteomgang, tok Tony hjem seieren med 28 hundredeler foran Paul.

I Debutantklassen var det 3 kvinnelige førere med. Det er bra! Imidlertid var det Andre Skutle, som med sin Lancia tok hjem seieren her.

I NAF Norhordland sitt løp, som startet etterpå, ble banetraseen snudd. Are Levang kjørte bra med sin Speedster, men måtte igjen se seg slått av Tony, som kjørte en sinnsyk 3.omgang. En stor forbedring på rundetiden, og hadde bestetid, som var nesten ett sekund foran 2.mann. En velfortjent seier til Tony, som denne dagen dro i land full pott på 40 poeng. Han ligger da svært godt an til å kunne dra sammenlagtseieren i land i Øst/Vest Cup.

Vi gratulerer alle deltakerne, og ønsker velkommen til neste runde. Sjekk terminlisten og merk av i kalenderen!

 

Bilder: Hattertainment(80) - Bilder fra MotorMania.no
   
Resultater: Bergens Cup Løp 1 - Norhordlands Cup Løp 1
-  
Video:  Bilder fra løpet - Resultater - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Halling Cup - Øst/Vest Cup - Terminliste