FUGLEHAUGEN MOTORSTADION, 14. september 2008
arr.NAF Hallingdal
Referat:
v/Geir H

Etter å ha kjørt fra Bergen tidlig om morgenen, passert Hemsedal, og omtrent kjørt "off-road" på de siste dårlige 7 kilometerne fram til Fuglehaugen Motorstadion, kunne vi endelig gjøre oss klare for en fin fight i sesongens siste Cup-løp i Hallingcup. Vi var lovet fint vær, men skodden hang godt fast, og det var ganske kjølig i starten av dagen. Men været kom seg utover, og det ble ganske bra.

Paul'n var giret så det holdt, som vanlig, og han skulle "faen ta meg bøtteflække hele gjengen". Konkurransen var rimelig hard om de gjeveste plassene. Vi observerte at den fryktede Caterham'en fra Ålesund, kjørt av "fam. Lundanes", kom rullende inn på plassen, og etter å ha studert resultatene fra "Rattmester'n", så skjønte alle at dette ville bli tøft for de andre. Men vi skulle i alle fall prøve.

I klasse 1 var Harald Molvik uslåelig i sin Golf Tdi. Han kjørte nesten like bra tider som mange av de beste i klasse 2. Hadde han holdt seg unna riv, hadde han faktisk kunne tatt en 7 plass i den klassen. Vi gratulerer med seieren i klasse 1.

I klasse 2 var det 14 startende, og hele Embre-klanen var på plass for å dele på å mishandle sine stakkars e30 BMW'er. Det er ikke snakk om å spare på kruttet i alle fall. Sjefen sjøl, Nils Ove, startet ballet med å komme sidelengs, via vantet og vollgraven, inn i målgården på spektakulært vis - ikke særlig tidsbesparende i alle fall, men han kjørte seg opp, og havnet på en 9 plass totalt.

Paul'n startet også noe rolig, men avsluttet svært sterkt, og kom inn på 4 plass totalt, og fikk premie for det. Han var ikke heeeeelt fornøyd, men følte han hadde fått lagt grunnlaget til NM, for DA skulle han i alle fall "ræv-flekke aaaallle".

Kampen om de gjeveste plassene i klasse 2 sto mellom undertegnede og Ålesund-farerne i sin Caterham. En miss fra sjefsfører Egil Lundanes, gjorde at jeg kunne krabbe opp på delt 1.plass i denne klassen, i et meeeget tett race. Jeg tror det er første gang det har skjedd at man har fått delt en 1.plass i Autoslalom. Jeg må si meg fornøyd med løpet, og ønsker også å gratulere fam. Lundanes. Denne Caterham'en blir ikke lett å slå i NM, og jeg ønsker lykke til de som skal prøve. Selv skal jeg i NM lufte Fiesta'en i klasse 1, og kommer nok til å få god fight fra Molviken.

I klasse 3 stilte bare Rune Edvardsen, så det skulle ikke forundre meg om han skulle klare å komme på pallen. Og han tok 1.plassen og han var fornøyd. Han har ikke kjørt særlig løp før, og synes dette var artig. Vi ønsker ham velkommen i gjengen, og det er bare å komme på fremtidige løp.

Vil også takke NAF Hallingdal for vel gjennomført arrangement, og ønske dem lykke til neste helg med NM ARRANGEMENTET !!!! Vi snakkes.....

Bilder: Hattertainment(189)

Resultater: Halling Cup Løp 3

Artikler: Artikkel fra NAF Motorsport Ålesund.

Bilder fra løpet - Resultater - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Halling Cup - Øst/Vest Cup - Terminliste - Innbydelse