AUTOSLALOM - Bergens Cup - Løp 1 
EIKÅS, 27. april 2008
arr.NAF Bergen
Referat:
Geir

Etter de siste dagenes utrolige nedbør i Bergen var det duket til NAF Motorsport Bergen sitt første løp for sesongen. Det var regn tidlig på morgenen, men det ga seg fort, og det var tørt da løpet startet.

Etter litt problemer med tidtakerutstyret, ble startet forsinket med ca. 20-25 min. Dette førte til at de 2 første deltakerne ikke fikk tellende tid. Første mann kjørte også feil vei, og dermed var det kun andre startende som fikk kjøre om igjen - undertegnede.

Stort oppmøte (36 deltagere) også på dette løpet, som er det andre for sesongen her i Vest. En god gjeng var også kommet fra Hallingdal denne helgen, selv om det så mørkt ut for noen ettersom ikke alle bilene deres var samarbeidsvillige i Hallingdal. Men de kom og de gjorde seg bemerket.

Under hele løpet forholdt værgudene seg rolige, og alle fikk kjøre på tørt underlag. Senere på kvelden begynte det å regne igjen, så vi var heldige på Eikås i dag.

De 3 omgangene ble kjørt uten stans, grunnet forsinkelsen i begynnelsen, men alle hadde sånn noenlunde peiling på hvordan de lå an på resultatlistene, som også ble hengt opp etterhvert. Det var svært jevnt i klasse 2, og til slutt var det bare 7 hundredeler som skilte første og andremann i den klassen. Ove Sivertsen fikk denne gang full klaff, og havnet øverst med sin veteran-Opel. Kanskje det var litt plaster på såret for "lynet" i Flyfjellstunnelen ;)

Da løpet var over, var mange behjelpelig med å rydde unna kjeglene, og da fikk man noen runder på banen som takk, mens protestfristen gikk sin gang - uten protester. Det gjorde godt å få kjørt fra seg litt i dag !!

Vi takker arrangøren for et vel gjennomført arrangement, og ser fram til neste løp i Øst/Vest, som finner sted 25. mai 08 i Hallingdal

Se ellers terminlisten for mer info.

 

Bilder: Hattertainment(179)
   
Resultater: Bergens Cup Løp 1
   
Forum:  Bilder fra løpet - Resultater - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Halling Cup - Øst/Vest Cup - Terminliste - Innbydelse