AUTOSLALOM - Norhordlands Cup - Løp 1 
EIKÅS, 20. april 2008
arr.NAF Norhordland
Referat:
Geir

Sesongen er i gang!! Det var en strååålende dag på Eikås denne første dagen for sesongen i Autoslalom. Stort oppmøte med 38 deltagere var klar for å kvitte seg med vinterens skruff, og flate jernet på banen.

En ganske åpen løype var satt, så det var rigget for stor fart. Solen stekte, så banen ble god og varm, noe som bidrar til bedre friksjon, spesielt for bilene med R-dekk(gateslicks).

Hele 27 deltagere var påmeldt i klasse 2 - modifiserte biler, og en god del av dem kom med BMW'er fra Hallingdal. BMw var også godt representert fra BMW klubben i Hordaland.

Stor fart ble det på banen, og faktisk var det en debutant som kjørte raskest rundetid av alle. På siste runden tok Eric Aksdal beste rundetid med sin BMW 325i E30, som virket veldig potent på banen. Han virket nesten litt forundret selv også med dette resultatet, men det var bra kjørt også.

Ellers tok undertegnede seieren i klasse 1, og Leif Arne Kleveland kapret seieren med liten margin i klasse 2.

Vi takker for en strålende dag på Eikås, og jeg vet i alle fall om en som måtte hjem å smøre nakken sin...huff...

Vel, det blir ikke lenge å vente til neste løp. Allerede på neste søndag er det ny dyst på Eikås, denne gang i regi av NAF Bergen, og det første løpet i Bergens Cupen. Se terminlisten for ytterligere info.

 

Bilder: Hattertainment(184) - HHenr(159) -
   
Resultater: Norhordlands Cup Løp 1
   
Forum:  Bilder fra løpet - Resultater - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Halling Cup - Øst/Vest Cup - Terminliste - Innbydelse