AUTOSLALOM Sunnmørscupen - Løp 5/5
Ålesund Motorstadion, Olsvika, torsdag 27. september 2012

arr.NAF Motorsport Ålesund

Flott Bilsport Superweekend åpning!

Favorittene innfridde da 5. runde i Sunnmørscup ble kjørt på Ålesund Motorstadion torsdag.

AUTOSLALÅM: I klassen for modifiserte biler vant Henrik Lundanes foran Egil Lundanes med Heidi Knutsen på 3. plass. "Mini" banden virket igjen å være uslåelig i sin Mini. Samme trioen dro også i land sammenlagtseieren i Sunnmørscup 2012 i samme klassen, men da med Egil Lundanes foran Henrik.

I klassen for standard biler ble det Jan Rakottyai som var raskeste mann, og fikk med seg Vegard Skorpen og Robin Furevik på pallen.

I klassen for Nybegynnere stilte 8 førere til start denne gangen, noe vi er svært fornøyd med. Lars Vegard Rauken vant klassen, med Mariann Furset på andre og Marion Vadset på tredje. Populært med 2 jenter på pallen i en tøff klasse denne dagen.

Kristoffer Honningdal gav virkelig "Gatebil- publikummet" valuta for pengene med fantastisk drifting oppvisning gjennom banen i tre omganger. Han fikk igjen prisen "Best in show"!

Vi gratulerer!

Bilder: Bilder fra Mariann - Album 1 (50)

Resultater: Sunnmørscupen Løp 5

NAF Motorsport Ålesund

Bilder fra løpet - Resultater - Sunnmørs Cup - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Halling Cup - Øst/Vest Cup - Terminliste