arr.NAF Motorsport Bergen

Dagens vinner i aksjon, med beste omgangstid - Egil Lundanes

Referat:
v/Geir H

I mange år har vi kjørt Bergenscupens løp på Eikås Motorsenter, og det er stadig mer utfordrende å sette banen der på så mange flere forskjellige måter. Derfor fant vi i NAF Motorsport Bergen ut at vi skulle forsøke et "industriløp" hvor løypetraseen var inspirert av sprintrally. Vi sjekket ut flere steder, men falt ned på området rundt DHL, Ontime Logistics og Hordasped AS i Kjerreidviken.

Med utelukkende positive forhandlinger med lederne hos disse firmaene, var det klart at området kunne benyttes. Vi takker dem alle for deres velvillighet!!

Vi så snart at løypetraseen ville bli utfordrende, da det flere steder var rimelig trangt, og derfor ble det bestemt at man ikke kunne ha med debutanter. Også ettersom våre trofaste deltakere fortjener noe ekstra, ble det gjort på denne måten. Så totalt 22 deltakere møtte opp til dette løpet. Løypen var lang, lengre enn vi noensinne har hatt i Autoslalom. Målt opp til hele 1166 meter, og tidene sier jo også sitt - nesten dobbelt så langt som vanlig :). For å dempe farten på utsatte steder, var løypen også knepet inn, slik at det ble mye ratting. Enkelte var helt utkjørt da de kom i mål, så kanskje man må fokusere litt på formen også? Kondis, hva er det??;)

Litt ekstra premiering denne gangen, der de tre vinnerne i hver klasse fikk gavekort i Bergenscupen 2013 - 1.plass = 3 løp sponset startkontigent 2013, 2.plass = 2 løp, og 3.plass = 1 løp. I tillegg ble det trukket ut 2 Gaverkort fra Bergen Bildekk, hver pålydende kr. 500,-. Vi retter en stor takk til Bergen Bildekk og håper vinnerne her; Leif Arne K og Knut G får bruk for gavekortet sitt!

I Standard klasse 1 var det bare to deltakere, der begge kjørte samme type bil, Fiesta sport. I etterhvert så kjent positur kjørte Tore K inn til seier foran Kjartan H - Vi gratulerer.

I Modifisert klasse 2 var det Norgesmesteren fra Ålesund 2012, Egil L, som med sin lille gule Mini kjørte inn til dagens beste tid, og vant klassen over 2 sekunder foran Christian E, som kun var 11 hundredeler foran Kim'men. Godt kjørt alle sammen.

Vi har fått gode tilbakemeldinger fra deltakerne på dette arrangementet, og leder på DHL var også innom og fulgte spent med. Han opplyste at vi var velkommen igjen til slike arrangementer. Dette lover bra for fremtiden!

Da er det bare å takke for en fin dag med mye bilkjøring. Takk til alle dere som lyttet til mine advarsler om farlige punkter i løypen, og holdt dere unna bygningsmasse, parkerte biler og porter!;)

En spesiell takk også til speaker, Terje Villanger fra NAF Norhordland - kjempeflott innsats!!

Avslutning med premieutdeling i cupene vil bli annonsert senere. Det er snakk om første helgen i november.

Geir

Bilder: Hattertainment (97)

Resultater: Resultatliste Superfinale!

Les innbydelsen her.

Bilder fra løpet - Resultater - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Halling Cup - Øst/Vest Cup - Terminliste