AUTOSLALOM Bergens Cup- Løp 3
EIKÅS MOTORSENTER, 29. juni 2011

arr.NAF Motorsport Bergen
Referat:
v/Geir H.

Skikkelig Bergens vær på Eikås i dag, med vått underlag og regn i luften. For første gang ble også løpet avholdt på en hverdag - en onsdag. Dette var grunnet positive erfaringer andre steder i landet. Kanskje noen ble forhindret fra å møte grunnet dette, men likevel stilte 16 deltakere til start. Flott at også noen fra Hallingdal og Stord stilte. Det setter vi stor pris på!

Løpet ble også spennende, spesielt i klasse 2, hvor mange knivet om å forbedre resultatene sine fra de foregående løpene i cupen. Dette siste løpet i Bergens Cup kunne utgjøre tildels store endringer i listene.

Da jeg selv skulle ut på min første omgang, med min nymonterte diffsperre, var jeg ikke helt kjent med hvordan bilen ville oppføre seg, og da ble det rett ut på gresset, etter ca. 10 sekunders kjøring. Jaja, hadde i alle fall 2 omganger til å hente meg inn igjen.

Litt forandringer på rekkefølgen ble det også for en del av de andre deltakerne, der "Longhill Racing"-gutta falt litt nedover på listen, etter at flere andre forbedret seg. Men, men, LA GÅ, her e me seint ute allerreie! De kommer nok sterkt igjen!

I debutantklassen fikk vi også gjensyn med Hagen-familien, der den gamle ringreven Odd Hagen hadde med seg sin datter, for å delta på øvelseskjøring rundt banen. Tror nok at Odd heller ville sittet bak rattet, da han etter kjøringen uttalte; "eg e jo helt hjelpeløs ved siden av....!". Corsaen de kjørte fikk også kjørt seg, der Helene kjørte både forover og bakover :) Men det gikk bra, og Helene sa det var gøy å kjøre - og det er det viktigste! Vi ønsker velkommen tilbake både for far og datter.

Ta også turen inn på Autoslaloms Facebook-side, http://www.facebook.com/autoslalom og gi din stemme på hva du synes om å ha løpet på en hverdag, kontra i helg/søndag. Du kan også legge inn innlegg om andre ting du mener er viktig. Trykk gjerne "Liker" på FB, så får du informasjonen direkte til din profil når noe skjer.

Med dette var årets Bergens Cup over for denne sesongen. Det gjenstår ett løp i Norhordlands Cup, den 21. august, som også er tellende for Øst/Vest Cup sammenlagt. Viktig å få med seg.

NM skal også avholdes i Bergen, lørdag 24. september, så sørg for å hold av denne helgen! Sjekk terminlisten og merk av i kalenderen!

 

Bilder: Hattertainment(28)
   
Resultater: Bergens Cup Løp 3/3
   
Video: Hattertainment GoProBilder fra løpet - Resultater - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Halling Cup - Øst/Vest Cup - Terminliste