AUTOSLALOM Sandefjord - Løp 2/2
5. september 2010

 

RESULTATER! Da var høstens autoslalom over, fint vær og mye fin kjøring.

Da var årets siste Autoslalom over i Sandefjord for denne gang. Vi har aldri hatt så få forhåndspåmeldte deltagere, noe som gjorde oss litt "svette" med hensyn til hvor mange som kom til å dukke opp denne gangen. Vi besluttet derfor bare å kjøre klasse 1, standard, og klasse 2, modifisert.

Det skulle vise seg at frykten var ganske så ubegrunnet. Vi fikk hele 39 biler/sjåfører til start, noe som er 9 flere en vi har hatt tidligere. Etter noen runder med regelboka, ble det 13 biler i standard og 26 biler i modifisert - kanonbra.  

Nytt av året var at Kristoffer kjøpte en bil som sto til fri disposisjon for de som måtte ønske å kjøre denne dagen. Her var det med andre ord ingen unnskyldning for ikke å delta. Bilen ble utstyr med hesten Reidar på taket og Cowboyhatt til de som kjørte. Vi hadde faktisk hele 4 sjåfører på denne bilen - kanonbra :-))

Vi startet kjøringen kl 13 i det flotte været på Kullerød, kun avbrutt av en kjapp berging og noen små pauser mellom omgangene. Denne gangen hadde vi ikke pokal for mest røyk, men det var helt klart noen som lett hadde fortjent en slik pokal - bildene taler for seg selv :-D Legg gjerne inn kommentarer her om du har noe å dele med oss. Vil ni åka mer???

Vi ønsker å takke TH utleie for lån av plass til depot, Istrail for lån av plass til speaker/tidtakerplass, Vestfold Varedistribusjon for lån av plass til rundkjøringen, Roger for tidtagning og Viking som stiller med bergningsbil. Vi ønsker også å takke alle dommere/funksjonærer, deltakere og publikum for en flott dag!! Sees vi i 2011??

Pallen klasse 1
Geir Pelse Svalbjørg - Ford Fiesta
Geir Åge Lia - Opel Tigra
Stig Gjerstad - VW Golf II med hesten Reidar på taket

Pallen klasse 2
Magnus Lie Berntsen - Audi S3
Per Støldal - Audi A5 Coupe TDI
Andreas S Nyland - BMW 318ti
 

Resultater: Her er resultatene delt inn i klasser http://www.raceinfo.no/temp/Resultater%20alle%2020100001.JPG

Her er resultatene totalt, uansett klasse
http://www.raceinfo.no/temp/Resultater%20tot%202010.JPG
   
Bilder:


















Video:  

 

Bilder fra løpet - Resultater - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Halling Cup - Øst/Vest Cup - Terminliste