FUGLEHAUGEN MOTORSENTER, 13. juni 2010

arr.NAF Motorsport Hallingdal
Referat:
v/Nils Ove Embre

Søndag 13.06.10 arrangerte NAF Motorsport Hallingdal sitt første løp for sesongen. Arrangementet fant sted på sin vante plass, på Fuglehaugen.

Det var bra deltagelse, totalt 24 førere stilte til start; 7 i klasse 1, 14 i klasse 2 og 3 i klasse 3.

Hele 12 var fra Bergen og omegn, 1 fra Ålesund, 2 fra Bø i Telemark, 1 fra Lillehammer, og resten var fra Hemsedal.

Vi er veldig godt fornøyd med at så mange reiser lange veier for å komme å delta hos oss.

Konkurransen var steintøff som vanlig, bl.anna i kl 1 der Harald Molvik fikk sterk konkurranse av Geir Svalbjørg men greidde å holde unna.

I kl 2 var det kun 44 hundredeler mellom 2 og 6 plass men Kimmen på 1.plass var det ingen som greidde hamle opp med.

Egil Lundanes som før har stillt opp i Catherham kjørte no ein veldig spennende Mini. Den var ikke helt ferdigbygd så vi må nok regne med sterk konkurranse fra den kanten videre i sesongen.

Debutant Daniel Løland kjørte inn til ein sterk 1 plass igjen. Bra kjørt!

Vi håper til slutt at mange også vil delta i vårt neste løp, som arrangeres allerede til helgen igjen, på Eikås Motorsenter i Bergen. Se terminlisten for kommende løp

Bilder: Harald Molvik(123)

Resultater: Resultatliste
-

Bilder fra løpet - Resultater - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Halling Cup - Øst/Vest Cup - Terminliste