AUTOSLALOM Sandefjord - Løp 1/2
30. mai 2010

 
 

Vel overstått.......

Da har vi kommet i mål med nok et autoslalomløp på nordre Kullerød i Sandefjord. Været var flott og det var et rikholdig utvalg av festlige biler og publikumsvennlig kjøring. Det var ikke vanskelig å se at noen av deltakerne var mer opptatt av å sikre seg pokalen for "MEST RØYK" enn beste klassetid, noe også publikum viste å sette stor pris på :-)


En annen ting vi også hadde fått på plass denne gangen, var elektronisk tidtakersystem. Roger var vennligheten selv og stilte opp med tidtakersystem med back-up og display for publikum - helt verst. Han hadde stålkontroll på dette systemet, noe som også gjorde at vi fikk nøyaktige tider og fin flyt gjennom hele dagen. Stor takk til Roger :-)


Dette var vårt andre løp som vi har arrangert og vi lærer noe hele tiden. Vi har først og fremst et brennende ønske om å få til noe i byen som har med motor å gjøre, som skal være artig for deltakere og publikum. Vi kjører ikke veldig stiv snipp, da vi er mest opptatt av at det skal være show og moro - ikke bare blodig alvor :-) Det er selvsagt hyggelig hvis noen legger inn positive kommentarer her. Er det noen der ute som har forslag til forbedringer, så er det bare å melde seg inn i NMK Sandefjord, så tar vi det på neste møte ;-)

Pallen klasse 1
Geir Pelse Svalbjørg - Ford Fiesta
Tony Lund Tjelle - Volvo 440

Pallen klasse 2
Torgeir Johansen - Caterham
Chrisopher Ødegaard - Porsche
Per Støldal - Audi A5 Coupe

Pallen klasse 3
Magnus Lie Berntsen - Audi S3
Jørn Huseby - Mazda MX5
Thore Andrè Simonsen - BMW 320i

MEST RØYK
Kjetil Norheim - BMW 316i

Vi ønsker å takke TH utleie for lån av plass til depot, Istrail for lån av plass til speaker/tidtakerplass, Vestfold Varedistribusjon for lån av plass til den lille rundkjøringen og ikke minst TeleFast for lån av plass til den store rundkjøringen. Vi ønsker også å takke alle dommere/funksjonærer, deltakere og publikum for en flott dag!!

Her kommer linker til resultatlister og litt video - bilder blir lastet opp etter hvert - følg med.

 

Resultater: Resultat klassevis http://www.raceinfo.no/temp/Resultater%202010.JPG (anbefaler print)

Resultat totalt 
http://www.raceinfo.no/temp/Resultater%20alle%202010.JPG (anbefaler print)
   
Bilder:

 

Video:
Video - mest røyk:
http://www.youtube.com/watch?v=DtR2ZwsIq6g

Video - Div biler (HD):
http://www.youtube.com/user/kodalking92#p/a/u/0/DhK4YnZTvb8

Video - :
http://www.youtube.com/watch?v=9BGn8VF2ae4



Bilder fra løpet - Resultater - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Halling Cup - Øst/Vest Cup - Terminliste