AUTOSLALOM Nordfjord Cup - Løp 1
Nordfjordeid, 25. april 2010

arr.NAF Motorsport Ålesund

Første løpet til Nordfjord cupen i autoslalom Søndag  samlet 21 dyktige førere til start. NMN hadde bestilt sol denne dagen, men vi måtte nøye oss med opphold og noe kjølig vårluft, noe som selvfølgelig gjorde at publikum ble noe uttynnet mot slutten av dagen.

I den spenstigste klassa som er modifiserte biler, drog Robin Furevik (Mini Morris) i land førsteplassen med Tore Breivik (Nissan 200 SX) og Øystein Rindal (BMW) på henholdsvis 2. Og 3. Plass. Bjørnar Nyheim endte med å måtte bryte løpet etter to runder på grunn av en ødelagt drivaksel på sin volvo.

I Standard klassen sikra Mats Sølvberg (Ford Escort) seg sigeren og 20 poeng videre i cupen. Kent Hammersvik i sin Mazda tok andre plassen bare ¾ sekund bak. 3. Plassen gikk til ”larrisen” med Geir kjøde som fører. Denne Ford sierraen var påmeldt med 4 forskjellige førere Søndag, og gjennomførte hele 12 runder, men holdt koken under hele løpet.

Nybegynner klassa ble toppet av Jørn Kåre Sundal (Ford Mondeo). 2. Og 3. Plassen ble kjørt inn av henholdsvis Benjamin Tonheim (Audi) og Svein Tore Sunde (Toyota Corolla).

Vi gratulerer alle deltakerane med godt gjennomført løp og håper alle stiller opp på Sandane 30 Mai for å ta opp kampen sammenlagt i cupen. Vi har fremdeles kapasitet til flere førere så om du liker å kjøre litt heftigere en normalt er det bare å ta med bilen denne dagen å melde seg på.

Resultater:

Bilder:

-

Bilder fra løpet - Resultater - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Halling Cup - Øst/Vest Cup - Terminliste