NM Autoslalåm 2009

NAF Motorsport Ålesund arrangerer
NM i Autoslalåm i Jubileumsåret 2009NM - Autoslalåm 2009
Dato: 19.09.2009 18:54:38
Geir Hatland og Egil Lundanes klar til å dynke hverandre i Champis!
Hatland og Lundanes Norgesmestere 2009 

Geir Hatland tok sitt tiende NM - gull i klasse 1, og Egil Lundanes sitt første  i klasse 2, da NAF Motorsport Ålesund arrangerte NM i Autoslalåm lørdag.

Skrevet av Daggen!!:)

Værgudene viste seg fra sin beste side da NAF Motorsport Ålesund arrangerte NM i Autoslalåm i Olsvika lørdag. Nydelig sommervær satte rammen rundt et meget vellykket arrangement.
Hatland var som vanlig uslåelig i klasse 1, og allerede fra første omgang satte Bergenseren "standarden" og knallet til med omgangens beste tid i sin klasse. Og slik fortsatte det heile dagen, med tre strake bestetider. Den tiende Norgesmestertittelen var i boks, og denne har vært et mål for Hatland. Nå vurderer mesteren videre satsing i klasse 2. Med seg på pallen fikk han Harald Molvik og Stian Karlsen.
I klasse 2 var det nok ventet at slaget skulle stå mellom Egil og Henrik Lundanes. Med sin Catheram har disse to vunnet omtrent det som er å vinne i klassen siste årene. Egil ble slått på "målstreken" av Henrik under NM i Hallingdal i fjor, men denne gangen viste Egil hvem som er sjefen.
Etter to omganger ledet Egil klart, med Leif Arne Kleveland på andre og Henrik på tredje. Slik så resultatlisten også ut når dagen var omme. Ingen andre kunne true pallen da disse tre stod igjen til slutt i tredje omgang. Egils seier var nok klar, men andre og tredje plasse var ganske åpen. Henrik satset hardt for andreplassen men bilen holdt ikke inn. Etter få meter fikk han havari, og kunne dermed ikke gjøre noe med de to foran. Og med havarert bil fikk heller ikke Egil kjørt siste omgang. Kleveland kunne dermed safe inn til andreplass, men satset fullt også her og viste fantastisk flott kjøring!
Løpet ble avsluttet med Laurbærkranser og Champagne til Norgesmesterene, mens den offisielle premieutdelingen ble foretatt på banketten samme kveld.

RESULTATER (PDF)

BILDER GEIR (200)

BILDER HARALD (45)