EIKÅS MOTORSENTER, 30. august 2009

arr.NAF Motorsport Bergen
Referat:
v/Geir H

Til tross for dårlige værutsikter møtte det en god gjeng for å kjøre siste løpet i Bergens Cupen på Eikås Motorsenter. Gjengen fra Hallingdal stilte trofast opp, og det skulle vise seg at det var lurt.

Før første bil kom avgårde, hadde det begynt å regne, og da stoppet det ikke før løpet var ferdig (det har faktisk ikke stanset ennå, i skrivende stund). Mye nedbør førte til svært glatt bane, mye dugg i bilene, og våte deltakere og publikum. Det førte også til at tidtakerstystemet hadde flere "glitcher", slik at flere av deltakerne måtte kjøre om igjen for å få korrekt tid. Ikke ideelt, men teknikken er dessverre ikke feilfri i slikt vær/uvær.

Men stemningen var god blant deltakerne, og det var tydelig at det var stor interesse for hvilke tider man fikk, da de kunne bety en eller flere plasser opp eller ned på sammenlagtlisten, i ØstVest Cup. Bjørnar Embre fra Hallingdal gikk helt til topps i klasse 2, og klatret dermed godt på listen, og havnet totalt på 2. plass i Bergens Cupen. Are Levang hadde sjansen til å ta 1.plassen. Hvis han hadde vunnet i dag, hadde han vunnet cupen sammenlagt. Men Are fikk em 7.plass, og falt ned fra 2.plass til 3.plass i cupen. Tony Jacobsen vant sammenlagt med en 1.plass og en 3,plass.

I standard klassen i dag, var det kun Tore Korneliussen som startet. Men med 20 poeng klatret han faktisk forbi Harald Molvik, og opp på 2.plass, som da skjøv Molvik ned på 3.plass. Geir Hatland vant sammenlagt med to 1.plasser.

3 nye deltakere i debutantklassen i dag, og vi håper de vil fortsette til neste år. I dag var det Thomas Nergård som tok 1.plassen. Han har god sjans til å vinne ØstVest cup totalt, men da må han delta i Hallingdal 6.september. 2.plass i dag gikk til Fabio Knoph, som kjørte i lånt "broderbil" fra Frank. God innsats fra 3.mann også, Thomas Eriksson.

Til tross for været og de små problemene underveis, fikk NAF Bergen gjennomført løpet på en grei måte og stor takk til funksjonærene i regnet!

Bilder: - Hattertainment(55)

Resultater: - Bergens Cup Løp 3
-

- Fabio Knoph runde 3

- Geir's Warsteiner Light Show-kjøring

Bilder fra løpet - Resultater - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Halling Cup - Øst/Vest Cup - Terminliste