MANGER SENTRUM, 23. august 2009

arr. NAF Motorsport Norhordland

Referat:
v/Geir H

Fint vær gjorde nok at endel deltakere kom hele veien ut på Manger for å delta på det løpet som minner mest om "Sprint-rally". Her kjøres det i gatene i Manger sentrum.

I første omgangen var det ikke alle som helt fant veien, og flere klarte å kjøre over en refuge/fortau. Heldigvis var det her ingen kant i "feil retning", slik at ingen biler eller hjul/understell ble skadet. Men i andre og tredje omgangen fant alle veien, slik at ingen ble stående uten tellende resultat på dagens løp.

Sterk deltakelse fra Hallingdal også denne gangen, og det lønte seg. Hallingdølene klatret på sammenlagtlisten i Norhordlands Cupen med flotte resultater. I modifisert klasse var det Are Levang som vant, og trygget dermed 2. plassen sammenlagt i Cupen. Tony hadde allerede 2 seire i cupen, og tok dermed 1 plassen sammenlagt. Bjørnar Embre har kjørt jevnt og godt i alle løpene, og med en sterk 2.plass her i siste løpet, kapret han 3.plassen sammenlagt.

I standardklassen sto Harald Molvik og Geir Hatland med en seier hver foran siste løpet. Den som vant av de to i dette løpet ville vinne sammenlagt. Geir tok lengste stikk, og klarte 1.plassen sammenlagt foran Harald. Tore Korneliussen tok 3.plassen med fin kjøring gjennom sesongen.

I nybegynnerklassen stilte det 2 biler. Stian Kongsvik kjørte veldig bra med sin Mazda, og hadde faktisk havnet på 4 plass, hvis han hadde stillt i klasse 2, der bilen egentlig hører hjemme. Thomas Nergård tok 2.plassen med sin Berlingo. Dessverre har ingen av dem 2 tellende resultater sammenlagt i Norhordlands Cup, så der gikk seieren til Grethe Strøm, med en 3.plass og en 2.plass som tellende resultater.

Vi gratulerer vinnerne og alle de andre deltakerne i årets Norhordlands Cup, og ønsker velkommen til neste år.

Nok en gang et flott arrangement på Manger, og vi takker arrangøren for en prikkfri gjennomføring.

Bilder: Hattertainment (130)

Resultater: Norhordlands Cup Løp 3
-

Bilder fra løpet - Resultater - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Halling Cup - Øst/Vest Cup - Terminliste