AUTOSLALOM - Hallingdal Cup - Løp 1
FUGLEHAUGEN MOTORSENTER, 24. mai 2009

arr.NAF Motorsport Hallingdal
Referat:
v/Geir H

Søndag 24.05.09 sto NAF Motorsport Hallingdal for årets første arrangement i Halling Cup på Fuglehaugen Motorsenter. Det var meget flott vær og bra deltagelse, både fra lokale ”helter” og andre helter i fra Bergen. Alt lå til rette for kniving om poengene. 

Gjengen fra ”Longhill Racing” på Sotra, hadde dratt opp dagen i forveien, for å prøve ut redskapen og banedekket. Hanen i kurven, ”Leifen” hadde fått seg gateslicks i 17” på sin BMW E30, og gledet seg til å få prøve dem mellom kjeglene. 

Kun 2 deltakere i standardklassen var litt smått, men i modifisert klasse var det 13 deltakere som knivet. Her var det små marginer, og det var spennende til siste slutt. Leif’en klarte seg veldig bra, og hadde lenge en god fight mot både Are med sin Opel Speedster og Christian med sin BMW. Are måtte til slutt se seg slått av begge BMW’ene. Det var Christian som dro det lengste strået, og klatret helt til topps, etter å ha satt beste rundetid med 3 hundredeler i 3.omgangen. Vi gratulerer!

I debutantklassen var det 3 deltakere, og her var det Gunnar Rosten som vant med noen få hundredeler foran Henning Bleiktvedt. Grethe Strøm var litt uheldig, og ble en frontfanger fattigere på sin Opel Manta. Litt mask og mekk her, så ser vi nok bilen raskt tilbake i ringen.

Det var gledelig at av de totalt 18 deltakerne, så hadde vi 3 kvinnelige innslag på banen. Monica, Anne Marie og Grethe. Jannicke skulle også egentlig vært med, men av ukjente årsaker (kanskje en liten sprett som fungerte som speaker, eller en liten nyklekket Longhill røverdatter) så avsto hun i siste sekund. Men snart vil vi se henne bak rattet i BMW!!!

Alt i alt en fin søndag, og en fin dagstur for oss fra Bergen. En stor takk til arrangørene!

Vi kommer gjerne igjen.

 

Bilder: Hattertainment(104)
   
Resultater: Hallingdal Cup Løp 1
   
Video:  Bilder fra løpet - Resultater - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Halling Cup - Øst/Vest Cup - Terminliste