AUTOSLALÅM - Sunnmørscup - Løp 5
 
Autoslalåm 02.9.08
Dato: 02.10.2008 23:54:07
Effektiv kjøring sikret Jimmie seieren.
Nygård brøt seiersrekken til Lundanes.

Dag Halkjelsvik

Jimmie Erik Nygård brøt Lundanes sin seiersrekke på Ålesund Motorstadion torsdag.

 

Publikum fikk se det de hadde kommet for å se på Ålesund Motorstadion. Løpet ga tette fighter og action, der kampen mot klokken som vanlig var en viktig del av underholdningen. Derfor var det artig å være på et Autoslalåmløp av godt, gammelt merke igjen, med en krevende bane der motoreffekten ikke hadde alt å si, og hvor spenningen lå i lufta i nesten hver eneste omgang.

Jimmie Nygård satte ene kanontiden etter den andre i den største klassen under stevnet, klasse 2. Og dette holdt heilt "inn". Dermed brøt han seiersrekken til Egil Lundanes som endte på andreplass. Trond Kenneth Nørve kom på tredjeplass i sin Råe Audi S2.
I klasse 1 vant Tim Follestad suverent, med Jan Rakottiay på andreplass og Kent Robert Bøe på tredje.
Mange ventet nok at den nybakte Norgesmesteren Henrik Lundanes ville blande seg inn i tetstriden, Henrik kjørte virkelig for seier og tok i så det holdt, men da blir også marginene for feil og kjeggleberøringer små, Henrik havnet til slutt på fjerdeplass, men satte dagens bestetid i sin ene feilfrie omgang.
Stig Arild Hansen fra Ålesund Gatebilklubb ble kåret til stevnets beste fører i "show off klassen", og fikk prisen "Best in show" for sin kontrolerte "Lovelig bredt" oppvisning.

RESULTATER