AUTOSLALÅM - Sunnmørscup 
Ålesund Motorstadion, 1. mai 2008.
Nydelig vårvær satte sitt preg på sesongåpningen på Ålesund Motorstadion.
FOTO: Lars Ove Helle

Egil Lundanes vant sesongåpningen
Daggen

Egil Lundanes fikk en knallåpning i første runde av Sunnmørscup i Autoslalåm.

Lundanes vant alle tre omgangene under løpet på Ålesund Motorstadion torsdag, og var storfornøyd med disse resultatene!
- Og reise fra banen som leder av cupen er bare heilt fantastisk uttalte friskussen!
Den som greide å gi Lundanes mest kamp om seieren var Torgeir Stene som gjorde "comeback" under stevnet, Stene har bygget seg en BMW til formålet, og har jobbet med bilen hele vinteren og forsesongen gjennom, og det gjenbetalte seg med virkelig gode tider.
At Lundanes sin Caterham Supersprint er meget egnet til Autoslalåm viste sønnen Henrik Lundanes, han kjørte inn til tredjeplass i samme bilen som vinneren.
I standard klassen er det bare å dele ut pokalene på forhånd når Stian Karlsen stiller til start, han vant klassen suverent, og fikk følge av Svenn Robert Vadseth og Thomas Ekornesvåg på plassene bak.
Det nydelige vårværet gjorde at mye publikum tok veien til stevnet, de fikk se mye frisk satsing fra utøverne, og det gikk et gisp igjennom dem da en av førerne mistet kontrollen på bilen sin, og beviste at sikkerhetsmarginene blir i varetatt på våre arrangementer.
Det ble også arrangert Gatebilutstilling under stevnet, rundt 40 entusiaster stilte ut sine biler der en egen jury kåret bilene.
Her gikk Kent Robert Bøe til topps med sin VW Golf GTI, Trond Wiggo Grovdal på andre med sin VW Touran og Petter Smedgård på tredje med sin Ford Escort Cosworth.  

RESULTATER