NORGESMESTERSKAP I AUTOSLALOM 
EIKÅS MOTORSENTER, BERGEN, 15. september 2007
arr.NAF Bergen
Referat:
 

Geir Hatland og Eivind Løland fra Bergen gikk helt til topps da NAF Motorsport Bergen arrangerte Norgesmesterskap i Autoslalom, lørdag 15 september 2007.

Været så dårlig ut da dagen startet, med tunge skyer, litt regn og våt bane. Vi var redd for at været kunne bli en avgjørende faktor for deltakerne. Men under avviklingen av kjøringen, holdt værgudene regnet unna, slik at det ble mest mulig like forhold for alle. Det gikk likevel fortere og fortere utover dagen, ettersom det stadig tørket mer og mer opp på banen. Etter 2 omganger var unnagjort, ble det en lite pause og oppsummering før den avgjørende 3. omgangen. Den siste omgangen ble kjørt slik at den som hadde best tid etter de 2 første omgangene, startet sist.

I klasse 1 - Standard biler - var det 11 deltakere. Bilen til Geir Hatland ble lånt bort til 2 andre deltakere, der den ene av dem skulle vise seg å bli eierens verste konkurrent. Hatland klarte likevel å holde unna, og ble Norgesmester for 8. gang i Autoslalom. Per Gunnar Thomsen tok 2.plassen foran Harald Molvik i sin BMW. I klassen var også en El-bil med, og mange var overrasket over at Øyvind Lunde's kjøring ikke fikk denne bilen til å velte! Lunde tok 6 plassen.

I klasse 2 - Modifiserte biler - var det 31 deltakere, og skulle det bli det reneste bikkjeslagsmålet om de jeveste plassene. Det lå an til svært jevnt løp i toppen, og for Eivind Løland skulle det endelig løsne. Han fikk hundredelene på sin side, og etter mange gode plasseringer i årenes løp, klatret han endelig til topps i Autoslalom med sin Opel Ascona. Bare 8 hundredeler bak kom Leif Arne Kleveland med sin Fiesta ST150, og bare 40 hundredeler bak ham igjen kom "dagens gladeste mann", Paul Solhaug i sin 4x4 BMW. Vi synes nesten litt synd på 4.mann i denne gruppen, Hans Jacob Alsaker, som kom 1 hundredel for sent til 3 plassen. Men det er marginene som råder, så bedre lykke neste gang.

Vi gratulerer de 6 medaljevinnerne, som alle sammen er fra Bergen. Hørte vi noen si "Best i Vest" ??

På kvelden var det bankett og premieutdeling. Stort fremmøte, god mat og stor stemning gjorde at dagen ble avsluttet på en verdig og fin måte.

Vi vil også takke arrangørene for et vel gjennomført Norgesmesterskap 2007 !!!

 

Bilder: Hattertainment(225) - Motormania.no - LilleUlv(www.Curbz.org) -

Håvard(www.hhenr.com) - Harald Molvik(44) - Stein Harding(7) -

   
Resultater: NM Resultater
   
   



 Resultater - Bilder - Terminliste - Innbydelse