AUTOSLALOM - Bergens Cup - Løp 3 
EIKÅS, 02. september 2007
arr.NAF Bergen
 
Referat:
Geir H

Årets siste løp i Bergens Cup fant sted på Eikås motorsenter. Liten deltagelse i klasse 1, men desto større deltakelse i klasse 2. Enkelte hadde virkelig noe å kjøre for i dag, for å krabbe litt høyere på sammenlagtlistene.

Det lå litt regn i luften i begynnelsen av dagen, men etterhvert skulle det bli det reneste sjøslaget på banen. Tidvis styrtregnet det, og deltakerne hadde problemer med å se hvor banen gikk. De fleste fant likevel veien. Det ble nærmest elveleier i enkelte søkk på banen, som førte til store "splash". Noen bra bilder ble det av det, selv om det nok ikke var bra for bilene.

Ingen biler ble stående igjen på banen, selv om min egen radiator begynte å lekke etter en noe "aggressiv" gjennomføring av løpet. Vi får se oss om etter en ny radiator, og så er vi på gang igjen.

Jeg hadde dessverre ikke videokamera med meg i dag, og så heller ingen andre som filmet. Hvis noen likevel har tatt opp video hadde det vært fint å få tak i materialet, slik at vi har litt å bruke i årets kavalkade. Ta i så fall kontakt med meg på post@autoslalom.no

Total-listene er nå lagt ut for alle cupene, og som man kan se gjorde siste løpet til enkelte rokkeringer. Noen fikk karret seg høyere på listene, selvfølgelig på bekostning av noen som rykket litt nedover. Det viser seg at det er viktig i begynnelsen av sesongen, og blinke seg ut løpene man kan delta på, og forsøke å få med seg verdifulle poeng.

Vi takker for årets deltakelse, og ønsker velkommen til NM !!!

 

Bilder: Hattertainment(125)
   
Resultater: Bergens Cup Løp 3
   
   



 Resultater - Bilder - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Hordalands Cup - Terminliste - Innbydelse