Bergens Cup, Løp 2  / Norhordlands Cup, Løp 2

NAF Bergen og

NAF Norhordland.

Referat:
Geir H

Søndag 10 Juni gjennomførte NAF Bergen og NAF Norhordland sine Autoslalom løp, de andre for sesongen, på Eikås Motorsenter i Bergen. Arrangørene og deltakerne var tidlig på plass den strålende junidagen, for å gjøre klar for løp. En god gjeng fra Hallingdal kom også for å kjøre disse løpene, og det er tydelig at de trives i Bergen !!

Løpet i Bergens Cupen startet showet, og 28 deltakere spant rundt banen så raskt det lot seg gjøre. Det viste seg at det skulle stå om hundredeler og tideler mellom flere i toppen. Spesielt var det at Kim og Leif Arne kjørte samme bil, og at "Kimmen" stadig krøp nærmere eieren, Leif Arne, sine tider. Her gjaldt det å skjerpe seg. Men Leif Arne holdt både Kimmen og de andre bak seg, og kunne innkassere første-plassen i klasse 2.

Klasse 1 ble vunnet av Geir Hatland i sin Fiesta. Hans Aga, som pleier å kjempe i klasse 1, hadde montert "R-dekk" på bilen sin, og kjempet dermed i klasse 2. På 2.plass kom Per Gunnar Thomsen i lånt Fiesta av Geir. Harald Molvik tok 3.plassen.

I klasse 3 - debutant klassen, var det deltaker fra Hallingdal, Nils Ove Embre, som trakk det lengstre strået. Thomas Marshall vant kampen mellom Golf'ene, og havnet på 2.plass foran øvelseskjøreren, Robin Reich, som fikk en kanonflott 3.plass. Flott kjørt blant de 7 som deltok i klassen.

Norhordland kjørte igang sitt løp straks Bergens Cupen var ferdig. 31 deltakere på dette løpet. Litt forskjellig løype, og stort sett de samme deltakerne. Fint var det å se at Eivind Løland var tilbake i sin gule Opel Ascona - Det er liksom ikke helt Autoslalom uten dette gule og bråkete lynet på banen. Flott kjørt var det også, og det holdt til en 2.plass i klasse 2 i NC. Kampen mellom Kimmen og Leif Arne tilspisset seg også, og ble et klimaks da Kimmen leverte ene gode tiden etter den andre, og dermed slo bileieren Leif Arne. Vi tenker at det blir litt oppvask der i gården ja....

Arrangementet gikk veldig bra, og den nyinnkjøpte salgsboden fungerte perfekt. Og vi gikk ikke tom for verken brus eller hotdogs. God speakertjeneste ble også satt pris på.

Sjekk terminlisten for videre løp i sesongen, og møt gjerne opp i Gol og Hemsedal.

Bilder: Hattertainment(143)

Resultater: Bergens Cup Løp 2 - Norhordlands Cup Løp 2

Bilder fra løpet - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Hordalands Cup - Terminliste - Innbydelse