Egil Lundanes brøt Aspehaugs seiersrekke på Ålesund Motorstadion.

Aspehaug festet grepet

Torbjørn Aspehaug har allerede feset grepet i Sunnmørscup 2007  i Autoslalåm modifisert klasse.

Daggen

Etter å ha vunnet de to første løpene i cupen, og med andre plass i torsdagens løp, skal "Tobben" bli vanskelig å vippe av pallen i årets Sunnmørscup.
Men vinneren på torsdag, Egil Lundanes blir klart en å regne med i årets - cup. Med suveren kjøring på Ålesund Motorstadion og to strake seire i Nordfjord - cup, er Lundanes skikkelig på hugget med sin
Caterham Supersprint.
Stian Karlsen er stort sett uslåelig når han stiller i standardklassen, og kjørte inn til soleklar klasseseier.
I Nybegynnerklassen stilte det heile 10 førere til start denne dagen, og her ble det vist mye frisk kjøring. Henrik Lundanes leverte en kanontid blant nybegynnerne, og hadde faktisk stevnes tredje beste tid etter første omgang. I andre omgang tok ung - gutten vel hardt i, og dro av banen med pappas Caterham. Men Pappa Lundanes tok dette fint, - det er dette førerne lærer av når det kjøres på lukket bane, her finner de ut hvilke krefter som er i sving under trygge forhold, i stedet for på landeveien.
Med Henrik Lundanes ute, var det klar bane for Robert Struck som da vant nybegynnerklassen med god margin.
Rundt 300 tilskuere nøt finevær og flott kjøring fra publikumshaugene. "Best in show" prisen denne gangen gikk til Alexander Urke som hadde noen virkelig flotte "show off" med sin trimmede Audi S2 coupe.