AUTOSLALOM - 100 års Jubileum
Drammen Travbane, 19. mai 2007
Arrangør:
KNA Drammen


Innbydelse
 
Referat:
Oddvar M
Etter en vellykket markering av 100 års jubilèet på Bragernes torg i Drammen, ble det arrangert Autoslalom på parkeringen/ tribunen på Drammen Travbane. Løypa var 570 m lang og 70 % var grusdekke.

Det deltok 25 førere, eldste bil var en Oldsmobile Replica fra 1901, sikkert den eldste bilen som har deltatt i Autoslalom. Gledelig for oss i KNA Drammen er deltagelsen i Challenge-klassene (13 stk.), det er jo Challenge og Autoslalom vi driver mest med. Totalvinneren av løpet kom også fra denne klassen, nemlig Jarle Røren fra Hokksund med en Saab 96 V4. Han viste at gamle gode takter på grus ikke er glemt. Imponerende kjøring av han og også ungguttene imponerte. Det var nemlig 2 lag i Ungdomsklassen i dette løpet og de gjorde sine saker bra.

Neste løp i KNA Drammen er "Spesial-løpet" 11.august. Det vil bli kjørt ferdighetsprøver på ulike steder bundet sammen med transportetapper hvor det er laget roadbok. Kan kjøres uten noen form for eksta trippteller.

Ellers må dere holde av 15. september, da arrangeres Spiral-Challenge. Til begge våre løp er det behov for hjelp tilposter etc. Har noen mulighet til å hjelpe til, gi beskjed.
 
Takk til deltagerne og de som hjalp til.

Sjekk også terminlisten for andre Autoslalom løp i sesongen.

 

Bilder:  
   
Resultater: KNA Drammen Jubileumsløp