AUTOSLALOM - Norhordlands Cup - Løp 1 
EIKÅS, 22. april 2007
arr.NAF Norhordland
Referat:
Geir H

Søndag 22 April gikk startskuddet for årets Autoslalom sesong i Bergen/Norhordland. På Eikås Motorsenter var det veldig bra oppmøte, og både gamle og nye ansikter var å se i depot. Været var desidert ikke så bra som det var dagen før - her i Bergen skifter det fort. Grå og tunge skyer hang lavt, og det var stort sett regn hele dagen. Som man kan skjønne, så ble det svært glatt på banen, og det førte til litt vaklevoren kjøring.

Hele 38 førere danset rundt på Eikås, og enkelte tok kule piruetter til stor fornøyelse for tilskuerne. Hans Aga hadde en spektakulær snurr, som "aldri" stanset, og enkelte funksjonærer måtte ta bena fatt, da noen var på god vei ut av løypa.. - alt behørig fanget på film!! Noen fikk også kjøre om igjen, grunnet at enkelte av kjeglene rett og slett blåste bort.

I debutantklasse var det også veldig bra kjøring å observere. Toyota Celica med 4wd gjorde rent bort i den klassen.

Hyggelig var det at 5 ildsjeler fra Hemsedal tok turen for å delta i løpet. Velkommen igjen, og lykke til med egne løp på hjemmebane.

Alt i alt ble det et fint startskudd for sesongen, og en stor takk til funksjonærene som i regn og vind holdt ut i alle disse timene det tok å få alle de 38 sjåførene gjennom alle 3 omgangene.

Det blir ikke lenge å vente til neste løp. Allerede på neste søndag er det ny dyst på Eikås, denne gang i regi av NAF Bergen, og det første løpet i Bergens Cupen. Se terminlisten for info og påmelding.

 

Bilder: Hattertainment(130) 
   
Resultater: Norhordlands Cup Løp 1
   
Forum: Tråd fra Evo.noBilder fra løpet - Resultater - Bergens Cup - Norhordlands Cup - Hordalands Cup - Terminliste - Innbydelse