SUNNMØRSCUP - Ålesund Motorstadion, 12. april 2007  

FOTO: Robert Struck
Publikum fikk det de kom for å se på Ålesund Motorstadion. Her er Egil Lundanes i farten med sin Caterham Supersprint.
Torbjørn Aspehaug vant på Ålesund Motorstadion.

Torbjørn Aspehaug sesongåpnet med klasseseier og totalbestetid da NAF Motorsport Ålesunds 1. løp i Sunnmørscup gikk av stabelen på Ålesund Motorstadion torsdag 12. april.


Dag Halkjelsvik
 
Det første løpet i Sunnmørscup - 2007 ble en vellykket affære for arrangør klubben. Over 20 biler stilte til start under sesongåpningen, og den nye bane - traseen "SS1" Sprint - Autoslalåm, ga de rundt 400 på publikumshaugene valuta for pengene.

Banen var denne gangen over 1000 meter lang med flere krevende hinder for sjåførene. Dette gjorde at publikum fikk med seg mye spektakulær kjøring.
Allerede i første runden var Aspehaug raskest med sin Audi 90 og kunne kjøre inn til klar seier. På plassene bak kom Tim Follestad og Tore Aase.
Men her var også andre førere som stod for underholdning, veteranen Helge Kåre Wiig var uheldig med innbremsingen i "Olesvingen", noe som resulterte i at han parkert sin Golf oppe på ene sikkerhetsvollen. Dette til stor applaus fra publikum!
Sylte Racing viste som vanlig at det går fint an å få prøvd ut redskapen også i Autoslalåm, med sin heftige kjøring kom han med ene "publikumsfrieriet" etter det andre. Og publikum var klar, "best in show" prisen gikk til Bjørn Olav Sylte.
Resultatliste

Neste løp i Sunnmørscup kjøres torsdag 10. mai kl. 18.00

RESULTATER:  - Trykk her for resultater

BILDER: