Bilsportens Festaften 2006


Motororganisasjonenes Bilsportstipend 2006.

Lørdag 18.11.06 var det festaften på Arena Hotell i Lillestrøm, med premieutdeling til bl.a. 26 norgesmestre.
I tillegg ble det delt ut en rekke hederspriser, der 2 av dem gikk til representanter for Autoslalom.

 

Etter å ha blitt nominert i klassen for årets ildsjel innen Autoslalom, fikk begge de nominerte en delt pris på totalt kr. 20.000,-.

Terje Villanger og Geir Hatland fikk prisen for sin innsats for å fremme sporten Autoslalom. Kr. 10.000,- til hver av dem.
Tilstede på prisutdelingen var Terje Villanger og mottok prisen på vegne av seg selv og Hatland.


Begrunnelsen for nominasjonen var følgende:

Autoslalom har i senere år blitt drevet på en god og effektiv måte på Vestlandet, mye takket være de foreslåtte personer. Gjennom en rekke år har de ivret for denne delen av motorsporten både som aktive utøvere med en rekke norgesmesterskap bak seg, men ikke minst bør fremheves den jobb disse har gjort som informanter, tilretteleggere og arrangører.

Terje Villanger har syv ganger vært norgesmester i bilslalom/autoslalom. Han har vært medarrangør i flere NM i autoslalom og løpsleder i en rekke lokale løp. Han har vært med å avholde arrangørkurs. I mange år var han med i NBF's Trafikk-komitè (Trak) som tidligere hadde ansvaret for de mer ferdighetspregede løpsformer innen bilsporten, blant annet autoslalom. Han var initiativtaker til å starte NAF Motorsport Nordhordland og ledet dette arbeidet gjennom flere år. Han har også vært aktiv i andre bilsportgrener som deltaker i bilcross, fører og kartleser i rally. I 2006 var han etappesjef i Rally Bergen.

Geir Hatland har vært norgesmester i autoslalom syv ganger siden 1997 og sitter i dag som medlem av sportskomiteen i NAF Bergen. Vi vil spesielt framholde hans arbeid med å opprette og drive en egen nettside for autoslalom, hvor resultater, bilder og informasjon legges fram. Han har også gitt ut flere DVD'er med video fra ulike autoslalom løp de siste årene. Han har vist evne til nytenkning og stort initiativ når det gjelder rekruttering og videreutvikling av autoslalom på Vestlandet.

 Terje Villanger har mottatt sjekken

Vi gratulerer !!

 
Andre artikler fra NBF sine sider vedrørende diverse utdelte priser:

Frode Holte ”Årets Bilsportutøver”
Greta Molanders Fond til Sveinung Bieltvedt
Trond Madsen ble ”Årets Drivaksel”
Anders Aarsten Kjær årets Castrol Juniortalent
Bilsportens festaften på SportN