Sesongavslutning 2006


Sesongavslutning for Autoslalom med premieutdelingen på go-kart senteret på Midttun, ble avholdt 03.11.2006. En god gjeng var tilstede, og selv om ikke alle deltok på Le Mans løpet, var det en hyggelig atmosfære.

Vi møtte opp kl. 1900, og begynte å psyke oss opp til å kjøre løp. De fleste har kjørt mye go-kart før, så nivået er høyt. Man begynte snart å alliere seg med lagkamerater, men den planen ble kjapt knust, da det ble bestemt at lagene skulle trekkes.

Da alle hadde fått seg en partner var man mer eller mindre fornøyd. Uansett; her skulle det kjøres !!!


Trykk på bildene for å få dem opp i større format.

Totalt var vi 10 lag som kjørte på banen, og det ble kjørt et 40 minutters langt "Le-Mans" løp. Det laget som klarte flest runder på denne tiden var vinnerlaget.

Noen hadde interne konkurranser som gikk på rundetid. Bl.a. skulle "Turbo-Kim'en" knuse meg, da han hadde øvd i mange dager på den nye banen.

Tilfeldighetene fikk det til at meg og Kim'en kom på samme lag. Jaja, interne fighter er jo bare sunt. Men vi må huske på at det viktigste er ikke å vinne......hihi...

 


Banemannskapene ønsket å instruere og fortelle oss hvordan vi skulle kjøre på banen, men etter at banemannskapene var behørig instruert hvordan DE skulle oppføre seg på banen (v/Terje V) var det klart for kartfordeling.

Taktikken ble raskt lagt, og så var det klart for start.

Noen fikk karter de var misfornøyd med, og ønsket å bytte ganske raskt. Mens andre bare kjørte med det de fikk utdelt.

Det var ikke så nøye... Dette er jo bare lek og moro,,,,,,


Ettersom rundene gikk var det klart at tidene til de fleste lå sånn noenlunde i samme leia. Det tok lang tid før lederlaget fikk mer enn en rundes ledelse. Banen var kort, og tidene lå i leia 26.50 sek til 28.50 sek.

For min del klarte Kim'en å karre seg i ledelsen etter kort tid, og ledelsen var ca 2 runder da jeg fikk overtatt sjarmøretappen. Kim'en hadde da løpets raskeste rundetid på 26,46. En god tid som skulle være hard å slå.

Jeg, som ikke har kjørt go-kart siden forrige autoslalomavslutning i 2005, var litt støl i starten, men kom raskt inn i det, og etter 10 runder krøp jeg ned på 26.42, og etter noen jevne runder fikk jeg tiden ned i 26.37. Jeg og mine 90 kilo var fornøyd med det, og kunne innkassere en velfortjent Cola i premie fra Kim'en - Tjo ho !!!!


Vinnerlaget hadde totalt 84 runder.

2.plass-laget hadde 82 runder, og det hadde 3.plass-laget også. Så det var ganske jevnt i toppen. Se tabellen under for mer data for kjøringen.

Vinnersermonien ble bra, og litt av stemningen kan du se på denne videosnutten:

VIDEO (3 MB - Dersom du har problemer med å få spilt av videoen, høyreklikk på linken og velg "lagre som". Lagre på din egen pc, og spill av etterpå)

Bilder og video er tatt av Jorge Brito

 

Plassering Lag Antall runder Beste rundetid
Nr. 1 Lag 9 (Kim og Geir) 84 26.37
Nr. 2 Lag 3 (Terje og Petter) 82 26.63
Nr. 3 Lag 10 (Tony og ... ) 82 26.88
Nr. 4 Lag 8 (Stig og Sven Tore) 81 27.19
Nr. 5 "Naee.. Skeptisk" 80 26.74
Nr. 6 Lag 7 ( ... og ... ) 79 26.80
Nr. 7 Lag 1 ( Eric og ... ) 78 27.50
Nr. 8 Lag 4 ( ... og ... ) 77 27.60
Nr. 9 Lag 6 ( ... og ... ) 76 27.36
Nr. 10 Lag 5 (Thomas og Hans) 75 26.92

Send meg gjerne mail for å komplettere navnene på lagene, da jeg ikke husker alle - post@autoslalom.no

 


Bilde fra selve premieutdelingen. Fra venstre; Ingve Storebø, Kjell Haaland, Geir Hatland, Tony Jacobsen og Jorge Brito.

Vi gratulerer !!

 


Ja da var sesongen 2006 offisielt avsluttet med god pizza fra Go-kart senteret.

Arrangørene fikk skryt på avslutningen for måten løpene har vært gjennomført på. De fleste vil nok stille også til neste års sesong, med friskt mot og med horn i panna !!

I 2007 skal også Bergen arrangere Norgesmesterskapet den 15. september, så det er bare å lade opp. Det blir nok et veldig bra arrangement. Det er 3 gang Bergen arrangerer NM, men denne gang har Bergen fått vite at de skal arrangere NM i lang tid på forhånd. Det gjør at planlegging og tilrettelegging blir bra - håper vi ;)

Takk for i år, og vel møtt til neste sesong.

Mvh
Geir