NORGESMESTERSKAPET 2006
Autoslalom Resultater - 16.09.2006
Fornebu - Arr: KNA Drammen avd.Norgesmesterskapet ble avholdt på Fornebu, og arrangørene hadde satt opp en lang og åpen løype, som førte til høy fart og spennende kjøring. Været var også på vår side, som gjorde at arrangementet ble flott gjennomført.

Standardklassen hadde kun 4 startende deltakere, og ble vunnet av fjorårets Norgesmester; Geir Hatland, i sin Ford Fiesta Sport. 2.plassen gikk til Peder Nielsen i sin Citroén C4 Coupe, og 3. plassen gikk til Øyvind Lunde i en Think EL-bil.

Den modifiserte klassen samlet de fleste andre klasser, og totalt 25 deltakere var med i denne klassen. Med en Lotus Caterham klarte Henning Hansen å klatre helt til topps, tett fulgt av Geir Svalbjørg i sin Porsche. 3.plassen gikk til Roar Bakke i Porsche, kun 7 hundredeler foran Tony Jacobsen i BMW M3.

Mye film ble tatt opp fra løpet. Mange bilder er kommet på nett også.

Vi takker for et bra gjennomført stevne - Se fullstendige resultatlister under i PDF-format !!

NM-RESULTATER

BILDER:
Hattertainment(162)

KLASSE-RESULTATER

Forklaring til resultatlistene:
Arrangøren valgte å la deltakerne få tellende runder, selv om feilkjøring ble registrert. I stedet lot de den aktuelle deltakeren få 5 sekunder tillegg for hver feilkjøring. For hver berøring av kjegler ble det ilagt 2 sekunders tilleggstid.

Bare klassene 1 og 2 er tellende i NM sammenheng. Selv om mange biler stilte i den klassen de hørte hjemme i, ble de lagt til i klasse 2 i NM sammenheng. (Klassene 4 og 5 ble lagt til i klasse 2). Likevel ønsket arrangøren å premiere den enklete klassen også.

Vi gratulerer de nybakte Norgesmestrene !!!

NM - Klasse 1: Geir Hatland
NM - Klasse 2: Henning Hansen