Røyset seiret nok en gang
For andre gang på rad i år, kjørte Kjartan Røyset inn til seier i Autoslalåm klasse 2. Det skjedde da NAF Motorsport Ålesund arrangerte 2. runde i Sunnmørscup på Ålesund Motorstadion i helgen.

av Dag Halkjelsvik
Publisert 2006-06-26

Motorstadion.

Perfekt start for Sunnmørscup i Autoslalåm.
(01.06.06)
Resultatliste
(25.06.06)
Flere bilder
(26.06.06)

Værgudene var ikke akkurat på arrangørens side under helgens Autoslalåm - løp. Men mye frisk kjøring gjorde arrangementet til en suksess, både for deltagere og publikum.

Det er klasse 2 (modifiserte biler) som er den mest populære klassen i år. I allefall med hensyn til antall deltagere. Her stilte heile 19 førere til start. Med førere som Sven Robert Vadset og Harald Valderhaug tilstede, ble ingenting avgjort før i tredje omgang. Vadset endte til slutt på 2. plass, tett fulgt av Valderhaug på 3.
I klasse 1 (standardbiler) vant Kent Robert Bøe. Tore Wiig vant veteranbil klassen og Erik Uggedal den nye Gatebil klassen.