Røyset og Hatland Norgesmestere!
Dato: 27.08.2005 19:25:04

Fra venstre: Harald Valderhaug, Ove Kvam, Kjartan Røyset, Geir Hatland,
Jan Erik Gausereide og Kjartan Hjørnvik.

Geir Hatland vant suverent klasse 1, og Kjartan Røyset klasse 2, under Norgesmesterskapet 27-08-05.

Geir Hatland fra Godvik ( Bergen ) virket uslåelig i klasse 1 ( standardbiler ) under lørdagens stevne, han leverte ene kanontiden etter den andre. Nærmest den suverene vinneren kom Jan Erik Gausereide ( Bergen ) på 2. plass og Kjartan Hjørnvik ( Bergen ) på 3. plass. Best av de lokale førerne havnet Stian Karlsen fra NAF Motorsport Ålesund på en flott 4. plass.
Det var heilt klart at de lokale førerne fikk seg en "a - ha" opplevelse når Bergenserne rattet sine Ford Fiesta'er. Men så har disse også flere NM - gull og skilte med fra før, Geir med 5 NM - Gull og Jan Erik med 8 NM  - Gull!

I klasse 2 viste de lokale førerne at de var der for å kjøre om Gullet!
Det var virkelig jevnt etter de to første omgangene, da hele 7 førere kunne ta 1. plassen. Kjartan Røyset fra arrangørklubben NAF Motorsport Ålesund knallet til med tiden 1:11,50 i siste omgang og det holdt til Gull. Det var en virkelig spennende 3. omgang med flere førerer fra arrangørklubben med vinner muligheter.
På andreplass i klasse 2 kom Ove Kvam fra Bryne, tett fulgt av Harald Valderhaug også fra NAF Motorsport Ålesund på en flott 3. plass!

Regn og sterk vind satte nok sitt preg på stevnet, det var til tider så sterk vind at kjeglene holdt på å blåse bort. Til tross for været gjennomførte vi et prikkfritt Mesterskap! Takk til alle funksjonærene som gjorde en kjempejobb!