Tilbake

Autoslalåm Ulsteinvik

Tekst/Foto: Kjartan Røyseth / Jan Ove Hoddevik

  Resultater


Suksess med autoslalåm i Ulsteinvik!

Totalt ca 30 deltakere stilte til start henholdsvis i klassene veteran, nybegynner, standard og modifisert i Ulsteinvik lørdag den 3.juli.

Det er første gang et autoslalåmløp blir arrangert i Ulsteinvik, og det skulle bli spennende å se hvor mange som kom og ville delta.

Lørdagen startet litt sur og regntung, men til begynnelsen av tredje omgang letta været og sola kom frem og tørka opp bana.
En fartsfylt og rimelig åpen bane blei satt opp nesten midt i sentrum, noe som gjord at det vart over 200 voksne betalende tilskuere fikk se mye frisk og rask kjøring.
Det vart et flott arrangement og det frammøtte tilskuerne jubla spesielt høyt da dei lokale sjåførene Peder Dimmen og Kjartan Røyset halte seieren i land i klassene nybegynner og modifisert.

Det var totalt ikke mer en ca. 7-8 lokale deltagere som hadde tatt steget og meldt seg på, men Dag blei kontakta av mange personer etter løpet som sa at dei ville ha stilt om de bare hadde fått èn sjangse til.

Og akkurat det har NMÅ tenkt å gjøre noe med, 22.august har vi planer om å arrangere 3.løp i Ålesund-cup 2004 i Ulstein eller Herøy i steden for ved Nor-cargo i Breivika.


 

 
Klikk på bildene for en nærmere titt