Autoslalom løp - Romjulen 27.12.2003

FORUS


Tekst : Tore Rønneberg
Romjuls-slalom i storm

Nesten 20 deltakere stilte opp i romjulen for å kjøre autoslalom på Forus mellom Sandnes og Stavanger.

Løpet ble i sin helhet kjørt inne på Stavanger Trafikkstasjon, traseen ble stukket ut over hele området og med masse kjegler ble det mye feilkjøring i starten. Arrangøren valgte derfor å la første omgang telle som en treningsomgang da de fleste deltakerne var meget ferske i gamet. Tre omganger etterpå skulle kjøres for de som klarte, noen ga seg tidligere i griseværet. For dette er det værste autoslalomværet som kan tenkes, piskende regn fra alle kanter, haglebyger, vindkast så kraftige at kjeglene flyttet seg uten hjelp. Det var nesten håpløst å holde orden på kjegleberøring, for å gjøre det mest rettferdig ble ikke kjegleberøring straffet med tidstillegg.

Utover ble det bra fart på flere av deltakerne, overraskende klarte nybegynnerne å dra i land de beste tidene. For det var også et par ”proffer” på plass, Ove Kvam og Henning Robberstad, begge i BMW. Løpet var et samarbeid med Statens vegvesen, KNA og Team FNF, der alle motorklubbene i området var med på arrangementet, bla KNA, NAF og NMK. De fleste deltakerne hadde tilhørighet til Trim-4-Eldre (www.trim-4-eldre.com) eller Team FNF (www.team-fnf.org). Deltakerne på sin side var veldig fornøyd med å få kjørt fra seg litt, og det ble lovet bedre vær ved neste anledning.


Bilder og resultater hentet fra www.trim-4-eldre.com

Bilder og resultater fra Autoslalom på Forus - 27.12.2003
I seriøst drittvær var det autoslalom på biltilsynet sitt område på Forus. Banen forandrert seg fra minutt til minutt pga kraftig vind som forflyttet kjeglene som merket opp traséen!


73 bildene fra kjøringen tatt av kRYTEC finner du her!
16 bildene fra kjøringen tatt av HC finner du her!
3 bildene fra kjøringen tatt av Tore Rønneberg finner du her!
Og resultatlistene finner du her!