Bilder fra Autoslalom 26.08.01
Stavanger Cup

 
VEST CUP
 

Det så ut til å bli en litt bedre dag i dag enn det det var dagen før. Det skulle faktisk bli ganske tørt på banen utover dagen.

Temperaturen var det vel ikke noe å si på. Bjør Hetland kjører stil, og viser de bleke bena (ohee - må sette ned contrasten og lysstyrken..) - Han skulle i hvertfall gjøre sitt for å vinne i dag, og startet i hardt vær, og lå på bunn etter første runde, men kom sterkt igjen, og dro til med seieren i klasse 2 i dag.

kåre Bilsbak i sin Mini var selvfølgelig til stede, og hadde faktisk dagens raskeste rundetid, men måtte se seg slått av Janken i klasse 1.

Nina Storeide i Kåres bil, kjørte også bra i dag, selv om det begynte litt trått. Hun dro til med seieren i dag, og vant med en overlegen sluttid i klasse 3 med over 8 sekunder til nr. 2. Bra kjørt kan man si.

Nina i friskt driv.

Hans Aga hadde en lokal "seier" over Kåre i lomma fra dagen før, men idag måtte han også se seg slått av Kåre. Hans havnet på 3/4 plass i klasse 1.

Janken kjørte jevnt og bra i dag som i går, og vant klasse 1 med noen 10-deler i sin favør.

Heldig med været var han også. Skulle ha vært med å kjørt og gitt ham litt "competition" ??

Ove kvam havnet bare 14 hundrededeler fra 2 plassen i klasse 2. Kvam'en havnet på 3/4 plass i klasse 2.

Pål Steinar Berg har vist seg å ha kjørt utrolig bra med sin 325i, men i dag ble han slått av Bjørn Hetland som også imponerer i sin VETERAN BMW 2002 tii. Gratulerer Bjørn.

Det var faktisk 3 Porscher med i dag, der 1 stilte i klasse 2 og 2 stk. stilte i nybegynner. Flott at folk ønsker å vise redskapen sin, slik den er ment til å bli brukt.....

Mye gromlyd skjønner jeg...

Scchhwwiiiiiiing !!

Dere er alle velkommen med Porschene også til neste løp i Stavanger (og Haugesund)

DEN berøringen kan man ikke lyve seg ifra !!!!!

Hans-Martin Haga svingte rundt med sin Impreza, men var noe uheldig og ikke få noen tellende rundetider. Men han hadde det helt sikkert gøy tenker jeg. Kom igjen til neste runde, så finner du nok veien. Øvelse gjør mester - (u.s.w)!!!!

JEG MÅ VÆRE MED NESTE LØP OM 14 DAGER !!!!!!!!!!!!!

Har også bilder i større format.

Dersom noen er interessert i disse, send en mail til Geir.

 

Foto v/Janke m.fl.