Bilder fra Autoslalom 25.08.01
Haugesund

 
VEST CUP
 

Det var stabilt og vått føre for de få som hadde møtt opp til løpet i Haugesund - Haugaland Gokart Bane. Arrangøren gjorde det beste ut av arrangementet, og alle fikk rikelig med vann med seg hjem. Noen fikk også premier.

Stavanger"mafiaen" i klasse 2 stilte og var heltent for oppgaven.

Kvam var i spissen for dette kobbelet av BMW'er.

Nybegynnere settes alltid stor pris på, og denne gangen var det to Volvoer som skulle tynes på banen. Med i klassen var også en Sierra 4x4, som slo Volvoene og minien i klassen.

Bjørn Hetland kjører stabilt og fort med sin stasjonsvogn. Han kom ikke helt til topp idag, men det gjorde vel bare at han var enda mer tent til løpet som skulle gå i Stavanger dagen etterpå.

Janken stilte i klasse en og hadde bare 2 andre biler og konkurrere mot. Kåre Bilsbak og Hans Aga gjorde det de kunne, men på vått føre kjører Janken bra, og tok seieren.

Kåre Bilsbak kjørte sin Mini hardt slik at den fikk tynt seg skikkelig, dekkene ble kanskje også mer avkjølt med kontakt med gressmatten utenfor banen, men det hjalp kanskje ???

Nina Storeide skulle kjøre Kåres bil etterpå, og fikk et varmt (og kanskje litt vått) sete etterpå. Full konsentrasjon må til. Stå på !!

 Volvoene er stor og tung, og slet litt med å få ned tidene - Volvoene tok 3/4 og 4/4 plass i klasse 3.

Stavanger"mafiaen" gjorde rent bord i klasse 3 (med bare dem som deltakere), men det var bra gjort likevel. Pål Steinar Berg dro det lengste strået foran Bjørn Hetland og Ove Kvam.

1. Premie i klasse 1 til Janken...!!

klasse 1 - premiering: 1:Janke, 2:Hans Aga, 3:Kåre Bilsbakk

Klasse 2 - premiering: 1:Pål Steinar Berg, 2:Bjørn Hetland, 3:Ove Kvam

klasse 3 - premiering: 1:Kenneth Eriksen, 2:Nina Storeide, 3:Stein J. Sjurseth

 

Har også bilder i større format.

Dersom noen er interessert i disse, send en mail til Geir.

 

Foto v/Janke m.fl.