5. Bård Inge Henanger Peugeot 205 1:14:32 1:14:41 1:13:63 2:27:95
6. Jan Tore Kartveit Sierra Cosworth 2WD 1:17:54 1:14:39 1:17:78 (1) 2:31:93
7. Ketil Møn Opel Corsa 1:17:53 (1) 1:15:13 (1) 1:19:99 (3) 2:32:66 (2)
8. Trond Steinum Opel Kadett 1:20:91 (4) 9:99:99 1:12:43 2:33:34 (4)
9. Eivind Løland Opel Omega 1:21:00 (1) 1:18:33 (1) 9:99:99 2:39:33 (2)

1. Bjørn Bratten Ford Escort 1:28:23    1:18:44    1:15:00    2:33:44
2. Håkon Birkelund Ford KA 9:99:99 1:19:45 1:18:44 2:37:89

Med forbehold om trykkfeil

NORHORDLANSCUPEN

VEST CUP

Referat:

Det siste løpet i Norhordlandscupen skulle kjøres i dag, og det var duket for en spennende duell i klasse 1 - Standard klassen, mellom Kåre Bilsbak og Geir Hatland, som hadde hver sin seier fra før. Den med best plassering av de to i dag, ville vinne cupen.

Været var upåklagelig, og banen var satt opp litt annerledes enn vanlig. Det var noen trange svinger, som gjorde at større biler måtte ratte mye for å komme igjennom.

Deltakere fra Stavanger var savnet på dette løpet, og mange derifra får dermed ikke deltatt i Norhordlandscupen. Men de satser vel heller på sammenlagt i VestCup.

I Standardklassen hadde Kåre Bilsbak tydligvis bestemt seg for å satse alt, og han klarte vel (endelig) å slippe seg litt løs. Han kjørte svært bra med sin Mini, og som vanlig holdt han seg unna kjegler. Han stakk dermed av med seieren i dag, og i Norhordlandscupen sammenlagt - GRATULERER.

Litt mindre spenning var det i klasse 2 - Modifisert klasse, der Geir Fonnes allerede hadde 2 stk.  1.plasser i Cupen. Han dominerte også idag, og vant overlegent.- GRATULERER.

I Debutantklassen - Klasse 3, var det idag med 2 deltakere, som ikke har deltatt tidligere. Håkon Birkelund kjørte i sin nyinnkjøpte Ford KA, og synes ihvertfall at det var gøy å være med. Dessverre var det ikke så mange med i debutantklassen idag, og dermed er det mange som ikke får sammenlagtresultat i cupen. Se bare på cup-listen.

Ellers er det nok noen som skal til Stavanger neste helg - til VestCup løp. Vi treffes da. Lykke til til alle deltakere.

Andre referanser:

Referat fra S.P.O.R.T. no:   REFERAT

Bilder fra løpet:

Dagen begynte med fint vær, og alt så bra ut til at det skulle bli et fint løp. Det skyet til, men det kom ikke nedbør før på kvelden denne dagen. Den faste gjengen var på plass, sugen for en god plassering i NorhordlandsCupens siste, og avgjørende, løp.

KA'en til Håkon Birkelund skulle ihvertfall få kjørt seg idag. Både han selv og undertegnede kjørte KA'en til det ytterste.

Håkon kjørte i debutantklassen, og var med for aller første gang. Han likte seg, og fikk også fart på kjerra etter å ha blitt litt vant til løypen.

Undertegnede kjørte det KA'en kunne, og fikk ettersigende en berøring av kjeglen her, men er det berøring dersom man kjører OVER kjeglen ???? Hehe.

Kåre Bilsbak kjørte veldig bra idag, og vant klassen med sin Mini Cooper.

Kjetil Møn hadde fått låne bilen til Roar Ulvatn, og de kjørte begge to i denne Opelen med "godlyd". Roar Ulvatn havnet helt oppe på 2/9-plass, som var meget bra.

Knut og Trond Steinum kjørte denne Opel Kadetten, og fikk tilslutt bra tider. De havnet på h.h.v. 4/9.. og 8/9. plass. Trond Steinum hadde en gromtid på siste omgangen, så hvis han hadde hatt 2 slike, hadde han havnet på 2/9. plass. Men kanskje insidenten tidligere på dagen hadde psyket ham ned til å ta det litt rolig på enkelte steder av løypen. (hehe).

Eivind Løland prøvde så godt han kunne å ratte denne store Omegaen, men havnet på 9/9.plass. "Finn fram Asconaen igjen, Eivind!"