5.plass Tibor Mæhlum VW Golf GTI 1:52:71 (2)
6.plass Remi Laberg Ford Escort Turbo MK1 1:54:37
8.plass Frode Bruland Opel Kadett GSI 1:55:17
9.plass Espen Solberg Opel Ascona 1:55:82
10.plass Rune Bruland Opel Kadett GSI 2:02:13
11.plass Morten Eliassen Toyota Corolla - brutt -

Bilder fra løpet

Dommer i dag var Sonja fra NAF. Hun gjorde jobben bra, og hadde kontrollen.
Løpsleder Knut Steinum ønsker ikke å havne med bilde på internett, men har han noe valg ??? NEI.
En litt berdre løype denne gangen i Bergen. Det var mye fart, og de motorsterke bilene fikk prøvd seg. Været var snill med oss, og arrangementet ble vel gjennomført.
Kåre Bilsbakk, leder av Veslandcupen før dette løpet, dro på med 1. omgangsbestetid i klasse 1. En liten miss i 2 omg., og han havnet til slutt på 2/5 plass.
Mye jobbing måtte til for å få tak i bil denne dagen, men vi klarte det tilslutt. Undertegnede og Per Gunnar Thomsen kjørte denne bilen i klasse 1. Per Gunnar var litt reservert kanskje, og havnet på 4/5 plass, kun 5 hundredeler fra 3.plassen.
Edvin Stendal hadde ikke fått på alle de gule Koni-demperne, og var ikke helt fornøyd med hvordan bilen oppførte seg. Han fikk 3 riv med på tellende resultat, og havnet da på 12/12 plass i klasse 2. Han har nå solgt bilen - så det blir spennende å se hva han kommer med neste løp.
Ronny Sundt med sin Galant dro til på strekkene. Han havnet til slutt på 11/12 plass i klasse 2.
Geir Fonnes fikk det ikke helt til i dag, og måtte se seg slått av flere deltakere i klasse 2 - et uvant resultat for Geir, som havnet på 7/12 plass. Skjerp deg Geir -ladda!!!
Janke kjørte med gode slics-dekk, og det så ut til å gå bra, men noe gjorde at han ble slått av Henning Opskar. Janke havnet på 2/12 plass.
Vinnerbilen i dag. Henning Opskar kjørte supert, og vant klasse 2 foran Janke. Løypen passet tydligvis godt til denne bilen - Gratulerer Henning. Alexander Paulsen kjørte også denne bilen, men havnet på 4/12 plass.
Slik ser en toer ut.
Bård Henanger kjørte bra med denne bilen i nybegynnerklassen. Han havnet tilslutt på 4/11 plass.
Espen Solberg kjørte denne bilen i klasse 3., og havnet på 9/11 plass.
Tydligvis liker Golf-eiere å prøve sine glis på banen, og det så ut som om de koste seg. Ronny Haugland tok 3.plassen i kl.3 med sin Golf. Det var også Golfer på plassene 5 og 7 i samme klasse.
Fikk nesten lyst til å ta lappen om igjen med denne stilige GTI skolebilen.
Kjetil Møn prøvekjørte denne bilen på banen etter løpet, og den gjorde en svært god figur. Med litt treningskjøring med denne bilen kan den gjøre det veldig godt utover.